Jump to content

HC (ST, CS, ABCD...) meeting in Novi Sad - September 2, 2006 :)

Featured Replies

lenjivci jedni!!!!!!

Hoce neko da postavi te slike? 

e pa mogu da vam kazem da ste me kupili kolk`ko ste strava. :dance:

znao sam samo par ljidi a sad kolko beshe 37? :gossip:jedva sam chekao da vas upoznam i vredelo je.Veliko(pardon najvece) hvala Jegulji koja me je prva i vrbovala lol::, i naravno Neri kod koje smo spavali zvizhd, i gde sam video najveceg choveka u NS-u :shockkk:

bilo je taman kol`ko treba :pij::pivoooo:pijjj ali je ponestalo rakije pa stoga da znamo za sledeci put

A tek Marijine palachinke klanj::

stvarno ste? :king: i? :ang222: bash kao shto je Jegulja i rekla

klanj:: klanj:: klanj:: klanj:: klanj::

joj, sto volim ove lepo vaspitane nove clanove!  flowers::

a rakije je bilo taman dovoljno, cini mi se. sta li bi se desilo da je bilo jos, ne smem ni da zamislim.  ::crazy:  zvizhd

hvala tebi i dobrodosao!  :party:

Lenjivci jedni gde su te

fotografie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:psuje:

Ja dolazim danas u Bg i ostavicu fotke kod Slobe na compu pa njega maltretirajte!

Opet nam fali onaj hihihi smajli!

:-D

• 1 month later...

Pre nekoliko minuta mi je, putem HC poruke, stiglo obavestenje (verovatno i nekima od vas), od nase drage i stare poznanice Isin Soylu - Shineistanbul. Na Gallery HC-a je pokacila sve one fotografije koje je napravila na tvrdjavi. Ok, neke su stvarno kao fotografije za dokumenta, ali ima i interesantnih. U svakom slucaju devojka se potrudila da nam cak stavi i user name ispod skoro svake fotografije, uz minimalne greske - kapa dole. E, da, nek bilo ko od vas negde postavi informaciju ako bude hostovan "by her", u Istanbulu. Bas me interesuje kako ce se postaviti na "svom terenu".

Pozz - Vladimir!!!

• Author

Poznate su mi te slike, po?to im ih je I?in ostavila odmah posle sastanka, ali nekako nisam mislio da će okačiti ba? sve. Stvarno je ?a?ava. A ono su lica koja govore... mnogo.  :bag:

P. S. u komentaru poslednje slike pi?e: "people under these pages are happier than they appear!" - istinito!