Jump to content

Featured Replies

Posted

e pa ovako..

već duže vreme planiram da krenem na neko evropsko, svetsko, olimpijadu i nikako to da ostvarim.

mislim da je krajnje vreme da se poseti taj Eurobasket!  :)

svako ko i malo prati basket zna kakva nam je grupa, ali mogućnost da već u drugom delu po grupama igramo protiv Španije, Litvanije i turske se ne sme propustiti. :party:

Mislio sam da putešestvije traje od 5,6. septembra pa do 19. septembra, tj. do samog finala, ako Bog da i sreća junačka.

Taj drugi deo po grupama igra se u Viljnusu, a potencijalno 1/4, 1/2 i finale igraju se u Kaunasu.

Zbog neverovatno slabe ponude smeštaja, ja sam već rezervisamo par soba preko booking.com sa mogućnošću otkazivanja ako naiđe neki drugi povoljniji smeštaj, a taj jedini povoljniji smeštaj može biti, pogađate.. kampovanjee.

:kamp:

Da ne dužim priču, tema je otvorena, ko je zainteresovan nek se polako javlja, da se dogovaramo oko transporta, smeštaja, karata itd.

Inače, prodaja karata počinje 1. marta, a poznajući fanatičnost litvanskih navijača, bojim se da će karte planuti neverovatnom brzinom, uprkos njihovoj skupoći. Nezvanično, cene karata za utakmice pšo grupama (celodnevni program - 3 utakmice) koštaće po 37,5e po danu, za 1/4 finalni dan 40 e, za 1/2 finalni dan 46e i za veliko finale 55e. sve cifre koje sam postavio su za ajjeftinije sektore u halama.

toliko od mene za danas. :P

• 4 months later...

Ukoliko se bude organizovao neki prevoz javi obavezno.Moram da idem u Vilnus.:)

• 4 weeks later...

Ja bih isao,mozda i kolima,samo zavisi kakva je varijanta koliko bi nas islo,koliko bi kostalo.U svakom slucaju ja sam za ples. :mrgreen:

Sinoć dok sam se vozao biciklom setio sam se tebe:)...

Video sam 5 kamiona parkiranih ispred fabrike akumulatora u Somboru. Njih 4 su bili iz Belorusije.

Kontam da stalno dolaze... Ako uhvatis jedan do MInska, ostaje ti jos 200 km do Vilnusa(to možeš i peške:)

ne znam samo, kako je za tranzitnu vizu...

Koju tranzitnu vizu? Za Belorusiju sa srpskim pasosem ne treba...

• 1 month later...

Evo i meni palo na pamet da idem.

Medjutim, na zvanicnom sajtu karata za polufinale skoro da nema, a i to sto ima je Bogu iza nogu.

Finale je odavno rasprodato.

Negde sam nasao informaciju da se karte ne mogu preprodavati!

Od Beograda do tamo ima oko 1600km. Ide se kroz HU,SK i PL.

Sve u svemu, rizicno je tamo otici bez rezervisanog smestaja i kupljene karte ali mi se sve cini da ce tako biti!  ;D

• 2 weeks later...

Bio sam na cetvrfinalu. Jeste da smo pukli od Rusa ali je provod bio dobar!

Karte smo kupili od tapkarosa po nizoj ceni nege na blagajni, a smestaj smo nasli u drugom gradu jer je u Kaunasu bilo preskupo u tom trenutku.

Navigacija je majka! ;-)

• 3 months later...