Jump to content

Featured Replies

Posted

Planiram da putujem krajem aprila za Liverpool. Zanima me ima li neko iskustava sa odlaskom tamo. Neki jeftin smestaj, mesta za videti, i tome slicno. Prvi put putujem na neko dalje putovanje u inostranstvo i nov sam na ovom forumu tako da mi je svaki savet dobrodosao. Hvala :)

ja sam bio 2007, simpatican grad, mada nista spektakularno, ako volis fudbal i Beatles bice ti super.  Imaju dobar muzej robova, koji je neverovatan. Da se covek najezi kad prodje sve to.

Beatles muzej je takodje super, mada se on placa  :yok:

Imas zanimljivih pabova k`o i svuda po Britaniji, i moze da ti bude interesantno ako imas vremena, ja nisam Crosby beach, tamo su one statue u pesku. Ne znam ni cemu sluze ni bog cega su tamo, al` je zanimljivo.

E da, za odlazak, pa najbolje je Wizz airom do Londona, a odatle megabus.com

mozes naci kartu za par funti. Jes` sporije od voza ali je visestruko jeftinije.

Kada sam isla pre 2 god. easyjet je leteo iz Bud jako povoljno, vidim da više ne lete na toj relaciji, pa ti je ovaj Vladin predlog najbolji. Megabus-om sam iz Mančestera za London stigla za 1,5 funtu tada tako što sam kartu rezervisala oko mesec dana ranije :party: U Liverpulu sam bila kod prijatelja pa nemam savet za smeštaj, ali što se grada tiče, imaju odlične muzeje u koje je ulaz besplatan, osim za Beatles. Ulice su preko dana prilično puste, uveče je živahno. Noćni život je raznovrsan, engleskih pabova i restorana različitih nacionalnih kuhinja takođe ima dosta. Mislim da je za klopu najjeftinija kineska četvrt. Tada su cene ručka bile od 5 funti pa naviše. Ako te još nešto zanima pitaj... :)

• Author

Vec sam uzeo karte za london i iz londona pa cu verovatno megabusom za liverpool. Zbog fudbala prevashodno i idem :) E drago mi je znati za te muzeje vrlo rado cu otici da ih vidim. Znaci u China Town je jeftina klopa? Gledam na svaki nacin da ustedim koji dinarcic da bih sto vise iskusio. Da li neko zna pabove gde se okupljaju Liverpoolovi navijaci da ne naletim na ove Evertonove? :D Ma sve me zanima. :D

• 1 year later...

E i ja bih isao krajem aprila,takodje na Anfield :D pa ako hoces mozemo zajedno da se organizujemo a ako ne uputi me please kaji je najbolji nacin putovanja?poz

RaleSo, mondo-ova poruka je stara godinu dana. . . verovatno je vec bio u Liverpulu pa mozda prenese svoje iskustvo. :)

hahahhaha...ma sad sam i ja to video  :dance: prevelika zelja za odlazak izgleda,zhvala sto si mi skrenuo paznju na to  klanj::  :D