Jump to content

Featured Replies

Posted

Mogli bi da omogućimo slike na forumu sad kad je hosting malo brži. Znači da rade oni [img ] tagovi... ako su slike na forumu na drugom hostu npr. imgur onda nećemo trošiti naš bandwidth zar ne?

Što se mene tiče, može. Nije bio problem ranije bandwith niti opterećenje servera, jer bi te slike bile hostovane na nekom od tih servisa za kačenje slika, nego što nije dovoljno ljudi imalo brz net, pa ako svi navale sa kačenjem slika, ne bi bilo baš dobro. Da budem iskren, ja nešto ne volim slike umetnute u forum, ali ne smeta, pretpostavljam da bi bilo zgodno za par tema. Ne očekujem da se počnu trpati gomile slika u svaku temu, jer bih ih onda momentalno sklonio flowers::

No, mislim da danas, kad većina ima brz i neograničen net, okej je to omogućiti, dokle god se koristi u razumnoj meri :)

• Author

Pa ti si rekao da ne želiš da "ovo" stagnira, nego da napreduje i raste. A šta je lepše nego forum prešaran slikama? ;D

Šalim se, meni je svejedno da li imamo slike ili ne...

Ja podrzavam Lazarovu ideju da budu samo linkovi. Ne moramo da pratimo sve pomodarske trendove. ;) A i mnogo znaci kad gledam formu sa mobilnog telefona da nema slika, barem meni licno.

Дефинитивно за слике. Време је да форум пређе из 1994. у 1998. годину.  :P

• Author

Ne znam za ovaj forum, ali u phpbb može da se namesti da su po defaultu slike isključene, pa svako može u svojim podešavanjima da ih uključi ako to želi.

Ja sam za slike! Izgledaće lepše i dolaziće više ljudi. Ali nisam za to da se u popisu stavljaju slike, ne bih dozvolio gifove to mi je previše kič.  ;D

A super bi bilo da ima i opcija da svako bira da li želi da mu se prikazuju slike. Inače Slobo imaš na fonu opciju da ti ne otvara slike.

Znam za opciju na telefonu ali ako ljudi pocnu da stavljaju slike manje ce pisati.

U danasnjem svetu citanje knjiga i putopisa je izgubilo onu draz kao nekada kad si sam stvarao sliku u gavi o necemu sto citas, nekako to mi nedostaje. Kad imas sliku onda je to drugacije. Ne kazem da nije dobro gledati slike ali nekako bez slika vise radi masta :)

Znam za opciju na telefonu ali ako ljudi pocnu da stavljaju slike manje ce pisati.

U danasnjem svetu citanje knjiga i putopisa je izgubilo onu draz kao nekada kad si sam stvarao sliku u gavi o necemu sto citas, nekako to mi nedostaje. Kad imas sliku onda je to drugacije. Ne kazem da nije dobro gledati slike ali nekako bez slika vise radi masta :)

Amin. :)

Ma ima i u browserima opcije da se ugase slike, ko ima spor internet već je ionako naučio valjda to da radi. Ja sam ipak protiv slika jer će to onda pokrenuti gomilu tema i rasprava o veličini slika, da li je nečija slika veća od moje i da li se na nekoj slici malo vidi naziv agencije i još sto čuda. Što se mene tiče, ako ćete uvoditi slike onda prvo uvedite da mogu da biram da mi se ne prikazuje određena tema u novim porukama :)

Мени је непријатно да ово гледам/читам. Ја још увек бровзујем мојим екстерним модемом DynaLink 2400 без MNP5 протокола из 1993. Бришите тему да неко не налети са стране и заплаче од смеха. :bag:

Nemoj tako, šta ako recimo neko okači sliku tvog sajta na kome prodaješ nove godine? :D

Мени су ови смајлији превише. Како ли то утиче на смартфон?  ;D

Када боље размислим ови дугмићи оптерећују везу и терају корисника од суштине и садржине. Да лепо стоји [ Reply ] било би много лакше! ;D

Meni recimo onaj logo KPS dosta usporava, a internet provajderu sam pisao da mi blokira sliku knjige "neutabanim stazama" iz gornjeg desnog ugla, jer mi svaki put pregori osigurač kad otvorim forum...

Ја просто више не знам шта је текст шта су слике! Ово је лудница.. Ево управо сам случајно почео да читам ову тегет ивицу око поста, мислећи случајно да је коцкасто слово О. Ово нема смисла више! А и ова ћирилица успорава јер је јуникод! Дакле свако слово су ДВА карактера у ствари!  ;D

Juče sam umalo dobio epileptični napad od foruma, pa tu ima više od 7 boja!!!

Мени се руке тресу од анимираних смајлија, утиче некако хипнотички на мене. Поготово ми припадне мучнина од овога  :banana: - подсећа ме на Кику. ;D

Mene više podseća na Čija. Kika je deblji, više ovakav:  :mah:

Uh koliko smajlija, peku me oči, tandrče mi kuler!

Ево мени је температура процесора 32 степена! Кажем ја да анимације успоравају + троши се више струје јер процесор обрађује више података. Ко не верује нека тестира! Месец дана гледајте овај форум са искљученим гиф анимацијама и месец дана са укљученим па упоредите рачуне на крају месеца!