Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li moze mala pomoc,

ko je vec stopirao iz Novog Sada na sever, Budimpesta

gde ste hvatali stop na izlazu iz NS ?

( uzimajuci u obzir da je skoro uradjena novosadska petlja na autoputu )

Koje mesto preporucujete za stop iz Novog Sada ka severu na autoputu ?

Zašto na autoputu?

Nekako imam utisak da više kombija i sličnih dostavnih vozila ide starim putevima, a njih je valjda najlakše ustopirati? Zašto ne probati presek autoputa i Sentandrejskog puta, pa do Subotice, a tamo hvatati dalje?

• Author

Prosao sam danas tuda, Temerinska petlja,

Megamarket Rodic pa preko autoputa, pa ukljucenje na pravac ka Subotici.

Pred samo ukljucenje se ide dosta sporo zbog same petlje i nedovrsenih radova,

sto nije lose za stop, mada nema zaustavljanja i postoji samo jedna traka

sa druge strane iznenadio sam se koliko malo kola ide tuda.

Ja dok sam ziveo u NS sam uglavnom tj uvek stopirao posle benzinske pumpe, kad predjes mostic, pa prema iskljucenju za Beograd desno ili Suboticu levo...E pa posle pumpe i semafora ja ti stanem sa kartoncicem na kojem pise zeljeni pravac i tako sam uvek stizao gde god da sam krenuo, da li Bg, Su, Segedin, Zr... :)

To je samo moje iskustvo...

Samo pazi se jedne nezgodne sahe na putu koja je odmah posle mosta (ako ides peske preko njega) mosh noge da izlomis, kao ja :))

Dva puta sam isla u tom pravcu, jednom do Subotice, a jednom do Beca. Definitivno preporucujem autoput, cekanje je svedeno na minimum, a mesto je odlicno, odmah posle nadvoznjaka. Radovi su u toku, tako da ne voze brzo.

• 3 weeks later...

Prosao sam danas tuda, Temerinska petlja,

Megamarket Rodic pa preko autoputa, pa ukljucenje na pravac ka Subotici.

Tu ti je najbolje.

Ako je leto i sunce suvise jako stanes u senku onog nadvoznjaka.A ako pada kisa opet stanes ispod tog nadvoznjaka i bas te briga :)