Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima...ja sam autor i voditelj emisije Calypso o turizmu i putovanjima na Radio Index-u koji odnedavno emtuje program na nacionalnoj frekvenciji...sa uzivanjem i interesovanjem citam Vase price sa putovanja te Vas ovim putem pozivam da se javite kako bismo ih objaviili i mozda pokrenuli druge interesantne projekte...Nebojsa Ristic...064 257 38 51...radio Index 011 328 38 09

Cao, Nebojsa  flowers::

U kojim terminima se emituje tvoja emisija? Volela bih da je cujem :)

Vrlo rado bismo ucestvovali u nekom vidu saradnje, verovatno bi jedna emisija mogla da se posveti predstavljanju Kluba putnika i njegovih aktivnosti siroj javnosti, a onda bismo mogli da se dogovaramo za dalje :)

Sta misle ostali? :)

e, ja bih rado da vam budem gost, nisam ne znam kakav svetski putnik (ima ovde na sajtu daleeko vecih faca) al ajd.

ali nisam iz Beograda, pa kad bi moglo to gostovanje da se obavi u Nishu, juhu :) a teme, smislicemo. jel prihvatate ono kao, ja sam taj i taj , ishao sam tu i tu, video sam to i to bla bla bla

ahah, al sam jasan el da :)

mogli bi da se angazujemo malo oko ovoga, zar ne?

Meni se ideja dopada, ali mislim da u ovom momentu imamo previše posla oko sređivanja važnijih stvari. Možda za jedno mesec dana, kad malo sredimo ovu gomilu zastarelih informacija na sajtu... možemo se sada dogovoriti sa autorom/voditeljem, pa da gostujemo negde polovinom decembra.

nisam ni mislila odmah... mozda bi mogli da se cujemo sa njim i da dogovorimo, okvirno, vreme i sadrzaj, sta on misli da bi bilo zanimljivo slusaocima, koliko ljudi bi mogao da ugosti (mozda moze i dvoje da ide, da bude zabavnije) i tako... pa kad bude.  :102: