Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima!

Hteo bih da oglasim prodaju Interrail karte. Naime, imam jednu kartu koja važi od 20.03-03.04.2011. godine. Pošto su mi iskrsle neodložne obaveze nakon kupovine karte, morao sam da odustanem od putovanja.  :( Naravno, hteo bih da napomenem da karta glasi na ime (kao što verovatno i sami znate ), tako da kupac treba to da ima u vidu. Iz ličnog iskustva mogu reći da meni niko to nije proveravao tokom moja dosadašnja dva putovanja sa Interrail kartama. Anyway, imam sve te "rizike" u vidu, što će se odraziti i na cenu karte, naravno. Ukoliko neko bude spreman da putuje sa tom kartom, prodaću je uz veliki popust, razume se.  ;D Uz nju poklanjam i povratnu kartu Beograd-Šid za izlaz iz zemlje, koja važi od 28.02-27.03. (što znači da će onaj ko se bude vraćao u zemlju posle 27. marta morati da doplati od granice do BG-a  :()...

Ako je neko zainteresovan može mi se javiti na forumu ili privatnom porukom. A može ostaviti i mail ukoliko to želi i ja ću mu poslati skeniranu verziju karata na uvid.  :D Poz!