Jump to content

Featured Replies

Poštovani putnici,

da li je neko od Vas u skorije vrijeme putovao u Uzbekistan? Ja namjeravam ići u veoma skorijem periodu, ali na mnogim sajtovima pročitao sam važnost prijavljivanja boravka u jedinicama Ministarstva unutršanjih poslova svakodnevno. Da li je neko od Vas imao iskustva sa ovim? Molim pomoć...

Iako nisam bio, na nekoliko foruma sam čitao da je registracija obavezna. Ako dosjedaš u registrovanim hotelima/hostelima, oni će te automatski registrovati. Na granici navodno provjeravaju svaki registrovani dan. Više možeš saznati na stranici i forumu Caravanistan-a.

Hoteli ti to zavrse . Oni imaju obaveze da prijave policiju goste  . Stariji se mozda sjecaju da je pre 90-ih do vazilo i kod nas . Iako nije zgoreg ih pitati pogotovo ako su u  hostelu ili preko anb-a  .

• 2 months later...

Da li je neko vadio e-visu za Tadžikistan?

Ili da je uzimao vizu po sletanju na aerodrom u Dušanbeu?

• 2 weeks later...

Ja sam hteo da je vadim, ali kad klknem na polje ,,citizenship" u listi zemalja nema Srbije. Slao sam im i mejl na koji mi nisu odgovorili.

• 7 months later...

Sporazum još nije ni prosleđen u Narodnu skupštinu na potvrđivanje. A tek ne znamo ništa o procesu ratifikacije u Kirgiziji. Verovatno će stupiti na snagu ove godine ali kada to je teško reći.

• 2 months later...

E hvala, i meni je trebala ova informacija... Znaci i dalje nista. Morace da se plati 70ica za Kirgistan :smile: 

• 9 months later...