Jump to content

Featured Replies

Добро је да ти носиш сенф, да не морам ја.  ;D

Pored senfa, zanima me šta je još potrebno poneti.  ;D

Tj. kakva je obuća najbolja za planinarenje. Kakve patike nose devojke?

Za Kiku znam kakvu obuću nosi, interesuju me ženske preporuke. :)

P.S. Mislim da bi Bjuti mogao sledeći put da snima malo više opremu planinara, tako da se novajlije lepo opreme.

Doduše, dosadašnji klipovi su su mu bili odlični, pošto je uglavnom snimao lepe devojke.

Sve sam pogledala.

:D

С обзиром да ту нико у принципу није планинар  ;D понеси неку обућу која ти је удобна и разгажена и која не пропушта пуно. На планини је ноћу ладно. Остало нек ти каже Кика  ;D

БлуАлек каже да се може стичи и за 4 сата  :fool: Дакле, крећемо у поноћ.  ;D

Па да ложимо пластику на врху у 3 ујутру, ко на Ртњу, не би ли смо се угрејали :ррр

Кад нам Ацкета удари темпо хаха  klanj::

БлуАлек каже да се може стичи и за 4 сата  :fool: Дакле, крећемо у поноћ.  ;D

Po mraku se ipak ne ide istom brzinom kao po danu, a i treba imati u vidu da su ljudi raznoliki po pitanju kondicije. Bolje da krenete malo ranije, pa ako zaključite da ćete baš stići pre vremena, odmarajte malo više usput.

ja bih isao sa vama

kakva je trenutno situacija

da li se sigurno ide i koliko je do sada sigurnih

pozdrav

Ја не могу, имам неки условни колоквијум.. :(  Желим вам фин провод, и видимо се на Фрушкој сутра :)

koliko sam video, 4-5 sati hoda je od manastira do vrha. koliko znam mi cemo negde usput ka vrhu napraviti kamp.

koliko smo hodali do mesta za kamp oduzmemo od tih 4-5 sati pentranja i tad ustajemo da nam se ne bi ponovio Rtanj...

Време ће, изгледа, бити супер. Неколицина нас иде 13. у петак, да заузмемо бусију. Ко још иде раније? :)

Време ће, изгледа, бити супер. Неколицина нас иде 13. у петак, да заузмемо бусију. Ко још иде раније? :)

Ja dolazim u petak popodne u Pirot, verovatno cu da se prosetam po gradu sat-dva, pa ka planini. Kad vi stizete?? Ko stize?

Lep provod svima koji idu, ove godine ćete se odmoriti od debelog :)

sta lupas be? pa reko si mi pre neki dan da dolazis!

Ja dolazim u petak popodne u Pirot, verovatno cu da se prosetam po gradu sat-dva, pa ka planini. Kad vi stizete?? Ko stize?

Чи, Му и Бју долазе прво у Ниш па онда крећемо до Влашке. Када тачно крећемо, немамо појма, али колима смо. Претпостављам да смо око 11-12 кренули из БГ-а. :)

U petak, iz Zejecara dolazimo troje ili cetvoro, zavisi, trebalo bi da u Pirot budemo oko 16h, vidimo se. :kamp:

Имамо једно место празно у колима за петак 13. Крећемо из БГ-а око 11, најкасније 12ч. :) Цена вожње око 2200 дин повратно. Загарантован Чи кабаре успут. Дозвољено пушење у колима. ;D Јавите се на прајват.