Jump to content

Featured Replies

Имамо једно место празно у колима за петак 13. Крећемо из БГ-а око 11, најкасније 12ч. :) Цена вожње око 2200 дин повратно. Загарантован Чи кабаре успут. Дозвољено пушење у колима. ;D Јавите се на прајват.

ako ne nadjes nikoga mene vozis iz nisa!

Кика је цар и платиће својом добротом и нежношћу  ;D

e jel to mesto jos uvek vazi, odgovara mi i cifra. trebalo je da idem sa jos dvoje al oni odustaju, pa ako je ponuda aktuelna i ako me primate u drustvo I'll be more than happy.  :blob:

devojka 23 god,

razmak zenica: 9,3 cm,

broj cipela 38,

kg: 55.

Obozavam coca colu i mrzim pepsi... a kad je pivo u pitanju posle 3 ne pravim razliku

i tako... ako treba jos nesto...  :o

55kg? Онда за тебе 2230 дин! :D

БТЊ. Надам се да ће Чи место мене рећи и судбоносно "да" ако једног дана до тога дође :D

eh sad, moze da se nadjemo na 2225  clap

cek, sutra se krece? popodne?

Ајд` да учиним ово мало занимљивије.

Пријављујем се и ја за вожњу.

Индијанац, број ципела 46, тежина 120 kg. (али изгледам као да ми је 110  :P)

Неизвесност у ваздуху.... ;)

Eto, zamenili me za neku mlađu i lepšu!

Spavač, za mlađu i lepšu i zgodniju :) ali meni je žao što ne ideš i što ne idu Nina i Marina  :(

Ja glasam da povezete Indijanca. Za iste pare dobijete duplo više.

;D

Вожња је већ уговорена, ал увек можемо да избацимо Мукицу. Не знамо чему служи, а уз то и не ради.  ;D

То, наравно, под условом да иза ника Мо заиста стоји особа, а да није по среди нека индијанска провокација за тестирање лојалности и томе слично.  8-)

Једно је сигурно, Лазар је за свој одговор заслужио црну турску кафу без шећера и млека, и то дуплу.  ;)

Evo ja sišo i stigo kući. Nadam se da se svima dopalo kako smo ekspediciju učinili uzbudljivijom time što smo se pravili da smo zalutali, da smo se potpuno izgubili, da smo došli do tačke sa koje ne može ni da se siđe ni da se dalje penje, itd. Mislim da smo odlično odglumili očajanje, te da su svi poverovali da zaista nemamo predstavu kuda vodimo gomilu ljudi usred noći kroz trnje i stenčuge :)

Sve u svemu, avantura koju će biti teško nadmašiti  flowers:: Meni je bilo fantastično, atmosfera je bila vrhunska a smisao za glupe šale je radio i prekovremeno  lol::

Lazare potpisujem  ;D i mislim da nama ženama za ovaj uspon treba dodeliti posebno priznanje  :) hvala svima na druženju bilo je sjajno, a Zaječarcima posebno za ručak i ko zna šta još  :)

I ja sam dobro glumio nervozu i da sam ljut. Super smo odigrali ulogu "dobar policajac, los policajac" he he!

Meni je bilo lepo sa vama i uprkos tome što znam da ste loši i zlonamerni ljudi.

Mesto za kamp je bilo odlično.

Trnje je bilo vrlo realistično urađeno, skoro da poverujem da je pravo.

Zaječarci su bili na visini zadatka.

Majice su najbolje do sada.

:mrgreen: