Jump to content

Featured Replies

Glasanja nece biti ove godine. A o datumu i mestu sestog tradicionalnog nocnog uspona bicete na vreme obavesteni.

Razlog ukidanja glasanje je taj sto je prosle godine glasanje donelo samo zabunu i nesuglasice. Datum ce odrediti organizatori planinarenja. Ponasacemo se kao i svaka organizacija. Recimo datum fruskogorskog maratona ne odredjuju forumasi nego planinarsko drustvo zeleznicar, pa ko moze dodje, ko ne moze doci ce sledece godine!

Sto se mene tice, moze i tako, ako ste vec odlucili da ne bude glasanja, odredite datum i mesto, pa ko moze moze... samo bi bilo lepo da datum bude poznat bar dve-tri nedelje pred uspon, nista vise.

Pa i malo je bezveze da na planinarenju ne bude "prva ekipa" KPSa, samo zato sto neka vecina odabere datum.

Ne shvati me pogresno, ali izraz "neka vecina", zvuci malo bzvz, pogotovo sto vecina nas spada u tu "neku vecinu"..  Zvuci kao da smo mi apsolutno nebitni u celoj ovoj prici ;)  Al, slazem se da je bezveze da organizatori i oni koji su sve ovo pokrenuli pre 5-6 godina ne mogu da idu na uspon, pa sa te strane i podrzavam ukidanje glasanja.

Ja sam zapravo najvise protiv glasanja zbog toga sto ono uopste nije pouzdano, jer neko moze da napravi par profila, i da glasa vise puta za datum koji mu odgovara, a to onda nije fer prema nikome, i svako glasanje onda gubi smisao.

Ako mi datum bude odgovarao, ja cu ici, ako ne, nije smak sveta :)

Al, slazem se da je bezveze da organizatori i oni koji su sve ovo pokrenuli pre 5-6 godina ne mogu da idu na uspon, pa sa te strane i podrzavam ukidanje glasanja.

Ovo je najbitnije, sve ostalo spada u stil ;) !

klanj:: klanj:: cestitam na objasnjenju,dobro je kad se iznesu cinjenice... nastavljam da osmatram  :comp:

Naravno da cete svi na vreme (20 dana pre uspona) biti obavesteni kad, gde i kako idemo. Bice i na naslovnoj strani sajta i ovde na forumu. Bicete obavesteni i kako je najlakse doci do kampa, gde ce biti kamp i slicno. Jedno je sigurno, uspon nece biti pre vikenda 13.5. - 15.5. jer za 1. maj svako ide na uranak a 7.5. je fruskogorski maraton! Uzivajte!

• 2 weeks later...
  • Author

Znam da ovo nije fejsbuk, ali evo jedan veliki lajk za ovogodisnji razvoj dogadjaja :)

Prosla godina je bila jedna velika skola i moze se konstatovati da smo prelezali decije bolesti!

Dopada mi se ovogodisnja odlucnost!

Zivi bili!

I time je na ovom forumu i ozvanichen neformalni kraj demokratije, a ujedno i pocetak vaspostavljanja prosvecenog apsolutizma. :) Neka nam je svima na zdravlje.:)  nadam se da se vidimo u maju . Pozzz

Demokratija je zabluda, a anarhija ideal  ;) . Jedino što demokratija realno nigde ne postoji, a za anarhiju 99% ljudi na ovoj planeti nije doseglo adekvatan stepen svesti da bi u njoj mogli kao samokritični i odgovorni pojedinci da uživaju  :( .Način na koji je uprava Kluba putnika postavila stvari u poslednje vreme meni deluje samo kao logična posledica tih činjenica. Dakle, uživajte u programu uspona koji vam savet mudraca osmisli i ne talasajte previše  ;)

Jedno je sigurno, uspon nece biti pre vikenda 13.5. - 15.5. jer za 1. maj svako ide na uranak a 7.5. je fruskogorski maraton!

...a 14.5. idemo na Garvan i greben Kunune, što je štrafta koju bi svaki pasionirani ljubitelj šetnji po egzotičnim predelima trebalo barem jednom u životu sebi da priušti! Tako da biste mogli i o tome da razmislite kao o mogućoj destinaciji za okupljanje. ;)

I Garvan je planina (tj. vrh), a Kununa planinski greben koji se nastavlja na Veliki i Mali Krš i spušta ka dolini Šaške reke nadomak Majdanpeka. Samo pokušavam da vam dam zanimljive ideje, to je sve. Slobodno brišite ako vas malo poznata mesta u prirodi koja bi bila savršena za ovakva okupljanja ne interesuju, ali verujem da vas interesuju  8-)

Drugovi i drugarice cast mi je da objavim da ce se sesto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije odrzati od 13.05.-15.05. i ici cemo na Vlasku planinu! O ostalim detaljima za nekoliko dana ...

Utefetreno i meni u kalendarce,

prijavljujem se i otvaram kukanje o tome sta kome treba. (sator, vreca, rakija, kobasica, senf...)

Recimo da li bi neko zeleo da me udomi... verovatno trebaju 2 mesta.

Ne hrcemo...