Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko ima iskustvo sa Euroline Pass?? Putovanja autobusom po Evropi,neograničeno u trajanju od 15 ili 30 dana..kako se koristi,da li se uz njega kupuje karta ili upisuju destinacije??

• 2 months later...

I mene vise zanima ova varijanta...

Srbija odn Beograd se ne pojavljuju medju ovih 50ak destinacija...

Meni ne otvara ovaj PDF. vama?

Btw, otisao sam na site....ne izgleda lose...naravno, Beograda nema.

E sad, da li 300e radi posao kada je low cost zastupljen skoro po celoj Evropi. Ovo je mozda najbolja varijanta kada se obilazi neka zemlja...pa treba transfer svaka 2-3 dana. Inace, za 300e moze da se pazari dobrih 10 letova.

U svakom slucaju, odlicna alternativa...

• Author

Nije loše kad treba da putuješ izmedju raznih destinacija u tom vrmenskom intervalu..jer nema šanse da uklopiš 10 letova,baš sve po 30 EUR svaki..to je naučna fantastika!

Jedina mana kod tih, bilo Euroline, bilo Interrail passova je to što važe najviše mesec dana. Evo na primer tura Beograd - Budimpešta - Berlin - Vroclav - Krakov - Varšava - Gdanjsk - Kalinjingrad - Sankt Peterburg - Moskva - Voronjež - Kijev - Krim - Lavov - Budimpešta - Beograd izađe oko 300 evra vozom sa običnim kartama, a nisi ograničen vremenski sa tih mesec dana i ne moraš da pretrčavaš gradove, već možeš da ostaneš u svakom koliko god hoćeš...Kažem ovo čisto da se za tih 300 evra može mnogo više kombinujući low-cost avione, vozove i buseve. U zapadnoj Evropi je malo teže to kombinovati, jer je prevoz skuplji, ali ima srazmerno više low-cost letova. Još jedna stvar je što mislim da bi poludeo kada bi trebao na svakih nekoliko dana na dugačak put autobusom...No, to je samo lični osećaj.

• Author

e to je već druga stvar kada putovanje traje duže,pa nalaziš jeftine letove....Mada vozovi u Evropi su jako udobni,čisti,tačni..usluga na visokom nivou.O brzini da i  ne govorim,a kvalitet pruga je extra.

• 1 month later...

Zanima me najjeftinija varijanta Milana Cirih?bus ili voz?

Ako kupiš kartu za voz unapred, preko sajta http://www.trenitalia.com/ možeš da nađeš kartu za 19 EUR po SMART tarifi ili za 29 EUR po SMART 2 tarifi. Ukoliko ne kupiš unapred, standardna cena je paprena - 65 EUR.

Ja imam jedno pitanje vezano za trainitalia. Da li vam se dešavalo da kada ukucate destinaciju izbaci istu cenu za povratnu kartu kao i za kartu u jednom pravcu? Meni konkretno treba karta Venecia-Parma i kada otkačim one way izbaci istu cenu (15e) za regionalne vozove kao i kada otkačim round trip :? sad ne znam koje od te dve cene su tačne, mada mislim da je ralnije da povratna košta oko 30e. Šta vi kažete?

Mozda ti prvo da da odaberes samo polazak, pa kad kliknes dalje, onda biras povratak, gde ti jos dodaju 15 evra.