Jump to content

Featured Replies

Posted

Danas sam odigrao tri tiketa na kladionici ... na jednom je bio dobitak 7800 dinara, na drugom 25000 dinara a na trecem 13500 dinara i na sva tri sam puko na po jednu utakmicu! Koja je verovatnoca za to? I to nije sve ... tako nesto mi se stalno desava ali ... ko sisa kladionicu. Ali primer ... Iskljuce meni kablovsku jer je nisam placao ... nisam je placao ne zato sto nisam hteo da platim vec me mnogo mrzi da idem po postama i slicno. I iskljuce je oni bez upozorenja i ja se prikljucim sam. I tako sljaka kablovska mesec dva i moj komsija odluci da proda stan. I raskine ugovor sa SBBom i oni dodju da ga iskljuce i vide da sam se ja prikljucio ...  i iseku me tako da nemogu da se prikljucim ponovo! :( I ... imao sam ja jednu balavicu koja ima momka. Studira stomatologiju ... i momak isto .. ista grupa. I moj komsija proda vec pomenuti stan bas njegovom drugu ... i sad balavica nesme vise da dolazi kod mene! :( Aj sad vi meni objasnite ... da li sam ja najmalerozniji coek na svetu ili ne?

Naprotiv, nisi maler, no si gre?an koliko si te?ak, jeste. Prvo, kocka. Drugo, nemar. treće, krađa. Četvrto i peto prevara i blud. Sačekaće te Sejtan sa Saddamom u hell-u? :death: . Ja u subotu uplatim tiket sa drugom, po 500 kinti, na tri sigurice, kvota 5, pa puta tisuću, dobije? pet tisuća! Kad ono padosmo sve tri utakmice. To ti je maler.? :bang:

• 1 month later...

Juce se pronela vest kako ce da u jednoj utakmici padne iz 2 u 1. Utakmica je bila u 20h a uplate odbijane jo? od 18h.

I naravno bilo je 0:2  ::crazy: