Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li iko moze da me posavetije gde mogu da se nadju povoljni apartmani u Becu na 5 - 6 dana? Kolika je prosecna cena apartmana (za dvoje) po noci? Interesuje me termin oko Uskrsa.

• Author

Hvala  :)

Koga zanima da ide avionom do Beca, postoji Austrian Airlines promocija, povratna karta za 70 evra. Isto koliko i bus  :)

Hvala  :)

Koga zanima da ide avionom do Beca, postoji Austrian Airlines promocija, povratna karta za 70 evra. Isto koliko i bus  :)

A od kada do kada je ta promocija,ja to nisam još primetio??

U subotu je moglo da se kupi za bilo koje datume po toj ceni, tacnije sve do 24. februara 2012.

• Author

Trebao si da uneses konkretni datum putovanja, tad bi ti izasla cena od 69.

• Author

Pitanje za babareebu: Koji su dani neradni za Uskrs u Becu?

• Author

Kakva je lokacija Schlachthausgasse u 3. oblasti Landstrasse? Da li je ok za obilazak grada?

Pitanje za babareebu: Koji su dani neradni za Uskrs u Becu?

Нерадни 25.4. понедељак!А велики петак 22.4.ће се радити скраћено мислим..

Kakva je lokacija Schlachthausgasse u 3. oblasti Landstrasse? Da li je ok za obilazak grada?

Sve zavisi šta misliš da posetiš?? Ok je ta lokacija,Landstrasse je 3.bezirk,blizu centra..povezano je sve dobro U-Bahn,tramvaji,bus...samo pratiš mapu  gde izlaziš,na kojoj stanici i nema problema.

• Author

Hvala na odgovorima  :) Planiram da posetim Innere Stadt, Schonbrun, Belvedere i naravno Mariahilfer za soping. Jel mnogo za apartman u tom delu 60 eur (30 kvadrata)?