Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima, ja sam novi na forumu. Prvo hocu da kazem da je ovaj sajt ono sto sam vec duzi perioD sanjao da nadjem :) i eto san se ostvario.

Nisam mnogo iskusan putnik, ali hocu da pitam nesto? Moguce da ce mnogima od Vas zvucati smesno, ali u Decembru kada sam se vracao iz Soluna vozom, sreo sam dvojicu Kanadjana, i sve kul sa njima, nego oni su imali neku knjigu da kazem obimnu :) i tu su imale najbolje destinacije, putokazi, predlozi sta obici - cak i za gradove su bili predlozi koji prevoz da se koristi tj tacno po brojevima sa te stanice broj 7 ide do vuka npr cak je bila i mapa grada, i sve ostalo, tj sve je bilo tu sto coveku treba da bi opusteno mogao da prodje jedan ceo grad cak i drzavu. Sad verovatno svi znate na sta mislim, ali 'de to ima da se kupi u Srbiji? Ako uopste ima? :)

Pozdrav.

Veliki su procenti da se radi o nekom od Lonely planet vodica...e sad, pitanje je da li se radi o kompletnom vodicu za Evropu ili su imali neku "regijsku" varijantu (jugoistocna Evropa, Balkan etc)

Imam ja za Lonely Planet za celu istocnu evropu i spaniju pa ako ti treba mogu ti dati da fotokopiras.