Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li je neko skoro kampvavo na Mljetu? Moji roditelji su svake godine tamo kampovali pre rata 80 tih i krajem 70 tih, ja bih išla  ovog leta kolima sa drugarima i psom da kampujem i da pokušam da doživim delić roditeljskih avanturističkih priča. Interesujeme koliko je sigurno ići sa bg tablama i da li su stroga pravila kampa npr. onog u  Babinom polju. Hvala Vam  :)

Poslednja stvar o kojoj treba da razmisljas je da li je sigurno putovati sa Bg tablama. Proteklih godina me niko nije ni popreko pogledao a kamoli nesto rekao. O kampovima nista ne znam ali koliko sam video u prolazu, svi su lepo uredjeni.

To o sigurnosti srba ili srpkinja ili srpskih pasa  :D u hrvackoj je već izlizana tema, a jedino ne znam imaju li plaže i za pse, s obzirom da je dio nacionalni park - trebalo bi da bude oglašeno na sajtu nac parka flowers::

Ma ljudima treba reć da ih vrebaju snajperi sa okolnih brda i da otokom haraju bande naoružane do zuba  :shh: da potaknemo malo i ove avanturističkije tipove s ovog foruma   :mrgreen: da dođu u hrvacku  :hihi:

Naravno, vode i struje nema - valjda se podrazumjeva da nećete puniti vaše mobitele  i da ćete ostati žedni nakon čega će vas progutati mrak  zvizhd

• Author

@orko

smartass...

@everyone else

Hvala vam na informacijama, samo pitam kako bih imala sto vise raspolozivih informacija, zapravo me najvise intersuje sam Mljet, i sta biste mi preporucili da vidim, gde valja otici, gde jesti, i pogotovo gde roniti :)

pozdrav  :pivoooo:

Pogledaj na ovom linku cenu  trajekta:

http://www.jadrolinija.hr/

A, ako se cimas da ti neka pijana budala osteti auto, jednostavno skini BG table, kad parkiras kola. Po ostrvima u Dalmaciji je uobicajena praksa da lokalci voze kola bez tablica, jer nece da placaju troskove registracije. A policiju bas briga da se cima zbog toga..

• Author

Hvala za sajt, već sam se raspitala o cenama trajekta. Nije mi problem da vozim sa bg tablama samo sam htela da se informišem o eventualnim iznenađenjima. Da li je neko skoro bio na Mljetu i kampovao to me mnogo više interesuje  :kamp: