Jump to content

Featured Replies

ristekpa za ove ludake... :spot:

Zajebacemo ih jedino ako odradimo onu ideju o brodu od plastichnih boca...

jedino ako sprovedemo djubre do crnog mora...

svaka cast!!! eh, ide mi se prvom prilikom na tako nesto :)

Odlicna avantura :spot: Da li postoji neko mesto na netu gde mogu da se nadju jos slike sa vaseg putovanja?

Da li ima zaineteresovanih za slicnu ovakvu avanturu sledeceg leta? Jos odkad imam zelju za ovako necim i jos sad kad sam video da su ljudi uspeli... :blob:

Aaaaah  !

Krasno, divno, suludo...

Ovako nesto bih definitivno, i ja prvom prilikom  ::crazy:

Sve pohvale  :spot:

:mrgreen:

jaooooooo! sto je ovo dobro!  :party:

ko pravi camac od plasticnih boca? da krenem da sakupljam?

Da li postoji neko mesto na netu gde mogu da se nadju jos slike sa vaseg putovanja?

ne znam da li autori putopisa citaju ovaj forum, pa da odgovorim umesto njih :) koliko sam ja obavestena, foto aparat je negde usput zavrsio natopljen dunavskom vodom i peskom, tako da nije uspeo da fotografise bas puno... nazalost....

Bok ! Autor teksta je.

Da istina, fotic mi se napunio pijeska i prestao je funkcionirati tamo negdje kod Srpsko Bugarske granice ( steta ).

Ali postoji video zapis koji jos ceka svoju realizaciju  ( montiranje ).

Ak imate kakva pitanja ili neku zanimljivu ponudu , Javite se !"!

Pozdrav !

• Author

Imam i ja par pitanja za autora putopisa (ili za nekog drugog, ako zna odgovor).

Već godinama razmišljam o (krajnje neambicioznoj) ideji da se gumenim čamcem spustim Dunavom od Novog Sada do Beograda. E sad, pošto je moje iskustvo sa čamcima ravno nuli, zanima me da li je potreban motor ili ne. Ako se plovi samo nizvodno, možda je dovoljan samo jedan, eventualno dva para vesala (u BG izduvaš čamac, spakuješ, i vratiš se vozom).

Dakle, da li može bez motora?

Drugo, da li je potrebna neka posebna dozvola za tako nešto, i gde se dobija?

LP