Jump to content

Featured Replies

Beograd - Rim (Fiumicino)         wizzair.com

Fiumicino - Ciampino

Rim (Ciampino) - Sevilja              ryanair.com

samo moras da uklopis datume

Generalno su krvnicke cene iz Rima za Sevillu. I najcesce bude regular fare.

Mi smo isli Osjek-Frankfurt-Valencia-Sevilla i prosli u pravcu oko 55e (Osjek 7+5=12e) Frankfurt (19+5=24e) Valencia (12+5=17e)....

Vracali smo se Sevilla -Barca-temisvar....povratak nas je izasao 46e Sev-Barca (7+5=12e) Barsa-Temisvar (29+5=34)

Za Osjek smo isli Lastom a iz Temisvara nas je vratio drug (20e za gorivo).

a kada ideš? Ako ideš od aprila, pogledaj varijantu Wizz Air BG - Brisel Charlroi, a onda Ryanair Brisel Sevilja.

eh....

Ovi slecu na Forli a ovi polecu iz Bolonje..

Nije losa kombinacija "na tamo" jer se stize na vecernji let iz Bolonje. Za nazad mora da se prespava.

Drugo, imas 85km izmedju dva aerodroma, prevoz je prilicno cimanje.

Osijek -Frankfurt sada za leto (za jul....a znas koliko ima do jula i koliko ce pasti cene..) imas za 20e, Frankfurt valencia 40e i valencia-sevilla 15e. 75e u pravcu. 100% ce pasti Osijek na 7 ili 5, a valensija - sevilla ces moci da nadjes i za 3e....Ocekujem da ako budes cekala mozes za 40tak e da odes do Seville.

Cim se pojavi Osjek za 7 free check in....kupuj, cim nadjes Val-Sev za 6 i manje, kupuj i ostaje ti da docekas nekih 14,99 Fra-Valensija. Sve ove cene ces imati skoro 100%....samo malo strpljenja.

ako je Jumbo travel agencija a googlajuci izgleda da jeste...ne znam zasto se uopste spominje na ovom sajtu?

Licne frustracije uslovljene dzeparenjem od strane agencija iznesite na nekom mestu gde se inace prica o istima.

Bg - Brisel 2190din po smeru

Brisel - Sevilja - imaš od 29eur po smeru. Kontam da ti je to najmanje cimanja, osim ako baš nemaš želju da ideš za Temišvar.

Ili kombinuj BG - Brisel - Sevilja - Rim - BG. Sigurno nešto može da se uklopi, samo mora da te malo ne mrzi da sama čačkaš :D

Mora da se spije u Briselu....to podize cenu i produzuje za jedan dan.

I na tamo i nazad....

Opet, Sevilla-Rim vozi samo Ryan i ima bas jake cene (ne znam zasto)....

Ovo gore pomenuto preko Frankfurta jeste cimanje jer ima 3 aviona ali su male pauze i stvarno je najjeftinije. Mozda da se kombinuje nesto do Jereza ili Fara (nije daleko od Seville) a opet, moze da se dodje za male pare i bez cimanja...BEG-Memmingem, Memmingem-Faro, Faro -Sevilla

Generalno....kilava destinacija za nas sa brdovitog balkana. Najgospodskije je uzeti JK let iz Beograda i sa presedanjem direktno u Sevilju. To je jesenas bilo oko 240 po osobi

Heeej  :mah: koji prevoznik gledate za BG memingen, pošto i ja treba da letim do Fara eventualno Lisabona ?

wizz air pocinje od 2. aprila da leti bg-memingen i evo upravo vidim da su jos smanjili cenu najjeftinije karte. sad ima dosta letova da se nadje za 2240rsd sa provizijom za placanje karticom, a do pre neki dan najniza cena je bila 2740. znaci pala je za nekih ~5e, nije puno al je fino svakako.

Generalno....kilava destinacija za nas sa brdovitog balkana. Najgospodskije je uzeti JK let iz Beograda i sa presedanjem direktno u Sevilju. To je jesenas bilo oko 240 po osobi

Zdravo,

šta je JK ?

Nisam nikad koristio low-cost avione pa mi je ova skraćenica nepoznata. A cijena je povoljna, s obzirom da ih ima skupih kao da idem u Ameriku, pa bih da provjerim ponovo...

Hvala i pozdrav,

Bojan

JK je oznaka za Spanair. Ako ti je cilj da prodjes sto jeftinije, onda bolje lovi neku lowcost kombinaciju, imas par navedenih primera. Gledaj sta ti se najbolje uklapa od letova, mozda ce nekad biti isplativije i da zanocis negde usput, malo se iscimas, ali ipak ustedis znacajne pare.