Jump to content

Featured Replies

Posted

dakle, idite ovde: www.myheritage.com

birajte opciju face recognition, uploadujte neku svoju sliku (registracija je besplatna), i dobicete rezultat na koga vi u stvari licite, bilo da ste mushko ili zensko. Ko zna, mozda vam je neko sasvim nenadano u stvari rodjak ili rodjaka. Ili je vash tata bio prilichno avanturistichki nastrojen kad je bio mladji.

heh, sve u svemu, dragi drugari i drugarice, ja sam izgleda slika i prilika ovog lika:

Chad Michael Murray (born August 24, 1981) is an American actor, former male fashion model and teen idol. 

Djero, ne zameri, stavio sam bio onu fotku sa kaskada iz Jermenije, pa je dalo rezultate i za tebe, ti si brate Nobelovac i pesnichka dusha:

Count Maurice Polydore Marie Bernard Maeterlinck (August 29, 1862 - May 6, 1949) was a Belgian poet, playwright, and essayist. He was awarded the Nobel Prize in Literature in 1911. The main themes in his work are death and the meaning of life.

hajde, kome ste vi slika i prilika, da svi saznamo?  ::crazy:

heh zanimljiv programcic  clap.gif' alt=':clap:'>

Jessica Biel jeste da nikad pre ne cuh za ovu glumicu, pevacicu sta li vec.... al kao licimo "nevervatnih" 98% ili tako nesto zaboravih. sve u svemu izadje tamo 7-8 likova kojeraznih al sa svakom narednom slikom licis na nekog drugog ili oni na tebe  :shockkk:

sve u svemu simpa je! zabavite se i vi ostali drugari :hihi:

Zabavno jeste,ali precizno tesko.

uzeo sam tri svoje fotografije.

Na jednoj malo namrsten(kontra sunca),jednu iz eksterijera i jednu iz enterijera sa blicem.

Rezultati komicni

-Wesley Clark (namrstena  :lol:)

-Mickey Rurke

-Tom Green

E ako njih trojica lice, a sve na osnovu mojih fotografija...... :bag:

Doduse sve su oko 60% match

hm...

nasmejana faca          Robert Downey Jr.

obicna faca                Paris Hilton... oh boy I'm rich!

pijana faca                  Saiful Apek dok na toj istoj slici Kristina (icecream) lici na Miru Sorvino

fotografija za dokumenta Anastasia... e ovo mi se najvishe svidja

ali niko nema vecu slicnost od 67% sto bi reklo da sam jedinstvena... ljubi me majka!

:grin:

Sta da vam zborim, licim na jednu strava meni nepoznatu cavu, ali Robert De Niro i ja smo blizanci. Justin Timberlake liči pomalo na mene, a zamisli, i Britni me kopira... Jaoj Bo?e, nisam ni znao koliko sam lep, pravi  :angel13:  :death:

hahaha ja lichim na Fredija Princa Dzunijora...

A Bill Neighy lichi na 10 drugih glumaca, samo na sebe ne lichi... glupavo :):death:

ovo je ludo ja ličim na Eshton Kutchera a zamisli rodjeni smo na isti dan, a ja zensko a on musko... ::crazy:

Ba? me zanima da li na? KELSO liči na Eshtona Kuchera?? :-P

To bi onda znacilo da Kelso i ja ličimo, a ne, ne moze to tako ja sam lepsa od njega...

• 1 month later...

Na jednoj licim na Tarkana, na drugoj na Marvina Geja (???), sve neki pevaci... :))  Ali ne vise od 70%...