Jump to content

Featured Replies

Posted

Dakle, ukratko.

Ako neko ima Lonely Planet Morocco iz 2009 ili 2007.godine, hoće da ga:

1.pozajmi

2.proda

3.pokloni

4.šta god, sve dolazi u obzir

Neka se javi.

imam ja u pdf-u izdanje iz 2009.

ako hoćeš, poslaću ti mejlom rarovano, pa možeš da štampaš za male pare u najbližoj kopirnici!  :)

• Author

Hvala Mrdo.

Moja greška je što nisam spomenuo da imam sva moguća elektro-izdanja LP-a, DK-a i još nekih vodiča!  :)

Voleo bih papirnu verziju. Mada, miriše mi da to niko nema na forumu, barem se niko do sada nije javno hvalio!  ;)

Na kraju krajeva, ne gine mi štampanje, a to najmanje volim...

što ne reče odma'?!  :)

ima još jedna varijanta koja bi ti možda odgovarala..

jeftinije je od lounli planet šopa svakako, pa ako ti je stalo toliko do knjige možeš naručiti preko ovog linka..

http://aphrohead.com/Product.aspx?pid=16002846

jeftinije je za 4 funte od LP Šopa + ne naplaćuju ti poštarinu.. za otprilike 2 nedelje dostavljaju knjige..

• Author

Pretpostavljam da sam zaboravio da kažem kako sam već naručivao i preko ove druge varijante?  :D

Skupo mi je to, trenutno. Tražim jeftiniju polovnu varijantu.

• Author

Ma imam i opciju od 5 evra preko Amazona Maroko iz 2007, ali neću da cimam drugara da mi vuče otuda. Videću već šta i kako, ali ovde izgleda niko nema.

• 7 months later...

Jel mogu ja da dobijem neku PDF verziju LP Marocco? Nije mi bitno kje je izdanje.

Pls. Ubice me drustvo jer sam zakasnio da narucim LP a idemo za 6 dana.  :death:

Hvala unapred

Castim :pivoooo:

Neko je pisao na forumu da ima skoro sva izdanja LP u PDF formatu, mali samo ukljuci SEARCH.  Pri tom je lik sjajan i nedavno je na moju molbu poslao nekoliko vodica u PDF formatu jednom Argentincu:)

Majo,

kako da dodjem to tog lika. MOj mail je [email protected] i tel. 066/000-421. Kako da se poveyem sa njim? Gledao sam na searchu i nista nisam pronasao. Link gde mogu da skinem LP Morocco.

Pls. help

Nisam nasla njegov post ali sam nasla u svojim porukama njegovu poruku, covekov nick name na ovom forumu je Magelan, samo mu posalji poruku, sigurno ce ti odgovoriti i poslati ti sta ti treba.

Sjajno Dragance, ja bas nisam vicna tim pretragama, dakle covek zvani magelan ima Morocco9th Edition  February 2009. Ako ti to pase izvoli iskontaktiraj ga.