Jump to content

Featured Replies

Posted

Tražila među starim temama. Ništa nisam našla.

Dakle, kratko:

Kako najjeftinije od Zagreba do Venecije?

I nemojte mi, molim vas, o pretragama, Googlovima i slično. To sam već prošla. Sad me zanimaju vaša iskustva.

Tnx in advance!

:)

Voz - Zagreb - Venecija SMART ponuda za 15 EUR - po toj ceni, samo ako se kupuje karta najmanje 7 dana unapred i ako je ostalo slobodnih mesta po toj sniženoj ceni. Ukoliko nestane karata za 15 EUR, postoji SMART 2 ponuda za 25 EUR, a ako i tih karata nestane, standardna cena je 40 EUR.

• Author

Tny za javljanje.

Do ovoga sam i sama došla. 

Nego, negde sam čitala da je još jeftinije ići busom i to sa 2 presedanja.

Znate li nešto o tome?

Misliš do ljubljane busom? To je skuplje od voza! Bus ljubljana venecija ne znam koliko košta...ovdje u zg-u svi ljudi putuju u tom smjeru vlakom, nikada od nikoga nisam čuo da je išao busom. hmm :?

Ma te Smart karte za Veneciju nema teorije dobiti... Jedino da uzmes mesec dana unapred... Jer je to valjda jedini voz koji ide iz Zagreba(i iz Slovenije) za Italiju. Krece uvece, negde oko 22-23h iz Zg-a...

Ma te Smart karte za Veneciju nema teorije dobiti...

Jesi li siguran? Gledam sada na sajtu Trenitalia, ima u suprotnom smeru Venecija - Zagreb za 21. mart Smart karta za 15 EUR.

Raspitao sam se na stanici u Ljubljani i tako su mi rekli. U fazonu, nema sanse jer je to jedini voz iz Slovenije za Italiju.Na celu Sloveniju i Hrvatsku 6 povlascenih karata dnevno. Ode to lako.

Takve karte mozes kupiti u Putniku na Terazijama, par dana unapred  :)

Za 15 EUR ne može kupiti par dana unapred, već najmanje 7 dana unapred...

Sve mozes da vidis ako pokusas da bookiras na trenitalia.com. Tu mozes i da ih kupis, jedino sto karte salju samo na adrese u Italiji. Ako imas nekog da ti ih prosledi ne treba ti Putnik, mozes sve da zavrsis preko net-a. Trenutno su dostupne karte najdalje do 29.4.

A nije loša ni varijanta ako neko ide iz Srbije za Veneciju da uzme Smart kartu Tovarnik - Venezia za 29 EUR i kartu do Šida. Mnogo je jeftinije nego da uzme kartu Beograd - Venezia koja je 53 EUR.

Ne znam iz Zagreba, ali znam da ima autobusa iz Ljubljane.

Pogledaj raspored i cenu na njihovom sajtu: http://www.ap-ljubljana.si/

Obrati paznju da nema u listi Venecija, ali ima Mestre.

Ja sam isla iz Ljubljane busom do Trsta pa onda vozom do Venecije, zbog vremena mi je tako vise odgovaralo.

• Author

Znači, voz ostaje najjeftinija i najudobnija varijanta pod uslovom mnogo sreće.

Hvala vam na pametovanju.

Pošto imam prijatelje u Zagrebu, javiću im da mi koliko (preko)sutra odu po karte. Videla sam da je moguće kupiti ih i na zagrebačkom kolodvoru. Javljam da znate za ubuduće.

Elem, plan mi je stop do Zg-a, voz do Venecije, odatle avionom do Barse.

Ideje za povratak?

p.s. Misli me gone na stop. U muško-ženskom paru, naravno. Šta kažete?

A nije loša ni varijanta ako neko ide iz Srbije za Veneciju da uzme Smart kartu Tovarnik - Venezia za 29 EUR i kartu do Šida. Mnogo je jeftinije nego da uzme kartu Beograd - Venezia koja je 53 EUR.

Moze za 29 eur. od Vinkovaca do Venecije - karta i lezaj

Moze za 29 eur. od Vinkovaca do Venecije - karta i lezaj

Pa za iste pare može od Tovarnika do Venecije karta i ležaj, a Tovarnik je na srpsko-hrvatskoj granici...

Da ali ako ideš iz srb onda prije dođeš u tovarnik pa tek onda u vinkovce, mislim da je to pjesnik htio reći  ;)

Da ali ako ideš iz srb onda prije dođeš u tovarnik pa tek onda u vinkovce, mislim da je to pjesnik htio reći  ;)

Pa da, što bi bezveze plaćao kartu Tovarnik - Vinkovci, kada može da se uzme od 29 EUR već u Tovarniku...

Na zalost, ne moze tehnicki da se smart karta od Tovarnika do Venecije kupi u Srbiji za taj voz, verovatno zbog toga sto je Tovarnik pogranicna stanica. Karta moze samo od Vinkovaca.