Jump to content

Featured Replies

Nego, Rax:

Interesuje me ona MINI ponuda...da li kada ukucam datum i obelezim vreme koje mi odgovara, tek saznam da li ima po najmanjoj ceni u toj tarifi? Nije mi bas ni najjasnije, da li imam pravo na jednu promenu vremena bez doplate ili se svaka promena naplacuje? I za kraj, po sajtu nase zeleznice, voz Venecija - Beograd ne staje nigde pre Slovenije - kako mogu saznati da li ipak staje negde (konkretno me interesuje da li se mogu ukrcati u Venecija Mestre)?

hvala,jos nesto me zanima.

Da li se karta mora uzimati unapred i koliko? Posto mi je cena super,da znam kada da uzmem kartu? I kada ti vozovi idu i idu li redovno ?

Izvinjavam se na mnogo pitanja,ali nemam nikoga u VK da mi proveri.

Hvala jos jednom!

Moras unapred i to u tom periodu sigurno dosta ranije...

Ne treba ti niko u Vinkovcima nego je dovoljan Google...ukucaj "zeleznice srbije" (saznaces vremena polaska i dolaska), ukucaj "agencija Putnik zeleznicke karte" (saznaces broj agencije u Beogradu koja prodaje te karte, pa od njih i da li ima za tvoje datume)

;)

Hvala mnogo,nisam znao da nasa agencija prodaje vozne karte iz Hrvatske,upravo zovem pa javim tacne informacije.

informacije su tacne,29eura iz Vinkovaca do Venecije. Dete do 4 godine ne placa kartu. U pitanju je neka "Specijal" karta,tipa rasprodaja preostalih mesta u vozu. Rekla mi je da uglavnom ljudi ovakve karte kupuju 2 meseca unapred,ali kaze da u poslednje vreme ima dosta mesta,tako da je rekla da ne moram da zurim. Ipak,kad su putovanja u pitanju ne zelim da reskiram,vec od ponedeljka idem da rezervisem i kupim karte za 15 jun ;)

Hvala svima,naravno ako neko raspolaze sa jos nekim informacijama,bicu veoma zahvalan.

Pozdrav,super ste!

informacije su tacne,29eura iz Vinkovaca do Venecije. Dete do 4 godine ne placa kartu. U pitanju je neka "Specijal" karta,tipa rasprodaja preostalih mesta u vozu. Rekla mi je da uglavnom ljudi ovakve karte kupuju 2 meseca unapred,ali kaze da u poslednje vreme ima dosta mesta,tako da je rekla da ne moram da zurim. Ipak,kad su putovanja u pitanju ne zelim da reskiram,vec od ponedeljka idem da rezervisem i kupim karte za 15 jun ;)

Hvala svima,naravno ako neko raspolaze sa jos nekim informacijama,bicu veoma zahvalan.

Pozdrav,super ste!

Nisu to preostala mesta, nego 6 mesta po promotivnim cenama. Takva karta se ne moze kasnije vratiti ili menjati

I to mi je jasno,zato cu za svaki slucaj vec od ponedeljka ici to da sredim.

Iz Beograda do Vinkovaca je povratna karta oko 1600 din. Idete vozom u 15:20 iz Beograda i kada stignete u Vinkovce samo pređete u kušet vagon, koji je prvi do lokomotive.

Nego, Rax:

Interesuje me ona MINI ponuda...da li kada ukucam datum i obelezim vreme koje mi odgovara, tek saznam da li ima po najmanjoj ceni u toj tarifi? Nije mi bas ni najjasnije, da li imam pravo na jednu promenu vremena bez doplate ili se svaka promena naplacuje? I za kraj, po sajtu nase zeleznice, voz Venecija - Beograd ne staje nigde pre Slovenije - kako mogu saznati da li ipak staje negde (konkretno me interesuje da li se mogu ukrcati u Venecija Mestre)?

http://www.trenitalia.com/cms/v/index.jsp?vgnextoid=38a304ae4f9ec210VgnVCM1000003f16f90aRCRD

All MINI tickets, including tickets purchased online and with ticketless option, can be changed solely at ticket desks at train stations or at the travel agency where the ticket was issued up to midnight of the day before departure. Changes can be made only once. You are only allowed to change the departure date or time for the same category of train or service, subject to a change fee (equal to the difference to the corresponding full base price).

Dakle, naplaćuje se i to doplaćuješ razliku do pune cene.

Staje na više stanica u Italiji. Polazak iz stanice Venezia Mestre ka Beogradu je u 21:32. Vagon za Beograd je na zečelju voza.

I to mi je jasno,zato cu za svaki slucaj vec od ponedeljka ici to da sredim.

Iz Beograda do Vinkovaca je povratna karta oko 1600 din. Idete vozom u 15:20 iz Beograda i kada stignete u Vinkovce samo pređete u kušet vagon, koji je prvi do lokomotive.

Ja sam iz Apatina.do beograda imam oko 200km a do vinkovaca 60km... Tako da cu iz Vinkovaca da putujem...

Ja sam iz Apatina.do beograda imam oko 200km a do vinkovaca 60km... Tako da cu iz Vinkovaca da putujem...

Aha, još bolje. Srećan put!  :mah:

nego,ima li u ovim vozovima struje da mogu da ukljucim laptop?

Putovao sam pre 2 godine, pa se ne sećam tačno. Ali ili utičnica nije bilo, ili ih je bilo, ali nisu radile. Tako da ne računaj na to.

hmmm,trebalo bi da ima :) ... Mislim bilo bi lepo,ipak nije to put od par sati,nego se putuje bas dosta... Videcemo,ako neko zna,neka podeli lepu vest sa nama :)

Ništa od lijepih vijesti. Sad sam se vratio s te relacije i u oba smjera su bili mađarski vagoni, pristojni ali bez struje. Nisam se bunio radi toga. Više mi smeta klima u vlakovima, odnosno nemogučnost da otvorim prozor... :bag:

Na relaciji Beograd - Vinkovci - Venecija saobraća srpski vagon, koji nema klimu i ima prozore koji se mogu otvoriti do pola.  (tzv. prirodna klima) :)

Pusenje? Bife vagon?

Pušenje je od pre par godina zabranjeno u svim vozovima. Postoji mađarski vagon restoran/bife od Zagreba do Venecije, od Vinkovaca do Zagreba nema.

Na relaciji Beograd - Vinkovci - Venecija saobraća srpski vagon, koji nema klimu i ima prozore koji se mogu otvoriti do pola.  (tzv. prirodna klima) :)

Da samo ovo je bio vlak iz Budimpešte...srećom pa je bilo i kupea (jedan jedini vagon), ostali su bili autobus sjedišta  :cryy:

Karta stigla,58 eura,kupio sam je kako ste mi preporucili preko Putnik Agencije,sve preporuke za saradnju.Sve smo resili email-om. Cak su mi poslali kartu na kucnu adresu da ne moram u BG po njih :)

Mesta ima,to su te "smart" ponude,voz ide svaki dan,tako da uvek moze mesta da se nadje.

Pozdrav..

P.S

Znaci sigurno nema struje u vozovima?:)

Mesta ima,to su te "smart" ponude,voz ide svaki dan,tako da uvek moze mesta da se nadje.

Ima 6 karata po vozu u Smart ponudi i mora da se uzme najmanje 7 dana unapred, inače se plaća puna cena. A voz ima svaki dan ;)

• 2 weeks later...

A da li znate, moze li se u Putniku kupiti karta u jednom smeru iz Venecije do Vinkovca?

Mi smo stigli,put je prosao super,jedino sto su kuset kola vagon iz srbije,pa je u losem stanju... Ali ok...

Mene sada zanima da li postoji mogucnost da opet kupim ove smart karte,ili neko najjeftinije resenje od venecije do vinkovaca...

hvala