Jump to content

Featured Replies

Mene sada zanima da li postoji mogucnost da opet kupim ove smart karte,ili neko najjeftinije resenje od venecije do vinkovaca...

hvala

Zašto ne bi postojala?  :)

A zašto nisi kupio povratnu kartu? Ili jesi, al' nisam skapirala. A možda se uopšte ne odnosi na tebe  :?

U svakom slučaju, ako si kupovao preko Putnika od Vinkovaca do Venecije, zar ti logika ne kaže da bi i za povratni put bila ista stvar?

Ne znam koliko ostajem,zato i nisam uzeo povratu za koju znam da sam mogao kupiti.

Mene zanima kako da je sada uzmem iz venecije,i molim ako moze konkretan odgovor.

Mene zanima kako da je sada uzmem iz venecije,i molim ako moze konkretan odgovor.

Na šalteru železničke stanice u Veneciji, ili na http://www.trenitalia.com/, a kartu pokupiš na self-service mašini na žel. stanici u Venciji. Za koliko dana putuješ nazad?

U koliko se dolazi vozom za Veneciju da li je bolje izaći na Venezia Mestre ili Venezia Santa Lucia stanici? Želimo da obiđemo Veneciju na par sati pa me zanima šta je praktičnije?

U koliko se dolazi vozom za Veneciju da li je bolje izaći na Venezia Mestre ili Venezia Santa Lucia stanici? Želimo da obiđemo Veneciju na par sati pa me zanima šta je praktičnije?

Santa Lucia!

Je li se može kupiti smart karta preko neta? Tražila sam preko sajta hrvatskih željeznica, ali ništa ne nađoh. I ukucavam na trenitalia.com Venezia-Zagreb da vidim mogu li kupiti za jedan smjer i stalno mi piše ''We are sorry but the chosen solution is not purchasable.'' :?

ne znam za net al ja danas bez problema kupih kartu Venecija-Zagreb na salteru...cijelih 15e...doduse mesec dana unapred...pokusaj neki drugi datum, broj tih karata bi trebao biti ogranicen....

Još jedno pitanje, kako živim u BiH, zna li iko ko je odavde da li se ta karta može kupiti i kod nas (kao što pročitah da može u Srbiji preko Putnik agencije)?

Je li se može kupiti smart karta preko neta? Tražila sam preko sajta hrvatskih željeznica, ali ništa ne nađoh. I ukucavam na trenitalia.com Venezia-Zagreb da vidim mogu li kupiti za jedan smjer i stalno mi piše ''We are sorry but the chosen solution is not purchasable.'' :?

I meni je pravio isti problem, pa sam shvatio u cemu je caka. Kada ukucas samo Zagreb on da neku perifernu stanicu a ne glavni kolodvor, tako da porbaj da ukucas "Venezia - Zagreb gl", meni je uspelo.