Jump to content

Featured Replies

Možda se ne razumemo. Ja sam mislio na kartu koju je moguće kupiti na teritoriji Srbije (pošto se Smart karta ne izdaje u vozu) i tako je, kako je.

Hrvatske železnice sigurno mogu izdati kartu od Tovarnika.

Možda nije logično, ali je tačno. Pozdrav

opa brzi su:

Poštovani

Kartu na traženoj relaciji po smart cijeni možete kupiti samo u Vinkovcima i ako ih ima u pretprodaji .barem tjedan dana ranije.

Hž informacije

znači smart price od 29e nema iz tovarnika nego tek u vinkovcima

Kartu na traženoj relaciji po smart cijeni možete kupiti samo u Vinkovcima i ako ih ima u pretprodaji .barem tjedan dana ranije.

Pročitajte vrlo dobro šta piše!!!

Ne kaže da se ne može kupiti Smart karta Tovarnik - Venecija, već da se može kupiti samo u Vinkovcima. Takođe, preko sajta Trenitalia, može se kupiti karta Tovarnik - Vinkovci za 29 EUR, jedino je problem što ne šalju na adrese van Italije...

Inače, voz za Veneciju vozi do 10. decembra 2011., posle čega se ukida.

Inače, voz za Veneciju vozi do 10. decembra 2011., posle čega se ukida.

molim? :psuje:

Tačnije, Mađarske železnice su odlučile da voz Budimpešta - Venecija više ne ide preko Zagreba, pa samim tim vagon iz Beograda nema na koji voz da se priključi do Venecije...

Aha, znači ići će preko maribora i ljubljane? ili?

uff ne znam šta da kažem... :psuje:

Aha, znači ići će preko maribora i ljubljane?

E ovako, saznao sam u međuvremenu. Ovako bi trebalo da bude: Ovaj voz što ide sada ide preko Zagreba će ići preko Graza, Filaha i Udina, a uvešće se još jedan voz Budimpešta - Venecija, koji će ići po danu najverovatnije i koji će ići preko Hodoša i Ljubljane.

• 1 month later...

Ne kaže da se ne može kupiti Smart karta Tovarnik - Venecija, već da se može kupiti samo u Vinkovcima. Takođe, preko sajta Trenitalia, može se kupiti karta Tovarnik - Vinkovci za 29 EUR, jedino je problem što ne šalju na adrese van Italije...

Rax, da li se moze kupiti karta Venecija - Tovarnik u Beogradu u Putniku?

Moze za 29 eur. od Vinkovaca do Venecije - karta i lezaj

"KARTA I LEZAJ" za 29e - da li je ovo tacno ili je za 29e samo karta?

Rax, da li se moze kupiti karta Venecija - Tovarnik u Beogradu u Putniku?

Karta i ležaj 29 EUR. No ima samo 6 mesta po vozu po toj ceni i mora da se karta kupi najmanje 7 dana unapred. Ne znam za Putnik, idi pa se raspitaj. Možeš i na sajtu Trenitalia da kupiš.

Zvao sam danas i kao sto je neko ranije u temi naveo: u Srbiji se moze kupiti samo Venecija - Vinkovci (ne moze do Tovarnika).

Zvao sam danas i kao sto je neko ranije u temi naveo: u Srbiji se moze kupiti samo Venecija - Vinkovci (ne moze do Tovarnika).

A jel može Vinkovci - Venecija? I to je nešto, jer Beograd - Vinkovci je 7,80 EUR karta + 29 EUR Vinkovci - Venecija = 36,80 EUR što je opet manje nego 53 EUR koliko je karta Beograd - Venecija.

Moze, moze...Putnik izdaje tu relaciju. ;)

P.S. Vidim na sajtu zeleznica srbije da je BG - Vinkovci 2.razred 930din.!?

Beograd - Vinkovci  851.00 (8.60 eur)

Hm, ja sam povratnu u septembru platio 15,60 EUR (međunarodne cene su fiksirane u evrima, a cena u din zavisi od kursa), a koliko znam na relacijama SRB-HR nema popusta što se tiče povratnih karata u odnosu na one u jednom smeru, pa sam samo rekao cenu pola od toga. Verovatno se u međuvremenu promenilo nešto...

Evo samo da javim da sam 15.5. kupio kartu iz zg-a za veneciju za polazak 27.5. i povratak 30. 5.

Od dvije karte uspio sam naći samo za jednu kartu u jednom smjeru smart price. Ostalo sam morao platiti punu cijenu koja je inaće 188kn. Pa eto ako budete ganjali SMART cijenu da znate da trebate dosta ranije pucati od mene  :mah:

Pozdrav,

zanima me sledece.

Posto sam iz Srbije i Vinkovci su mi relativno blizu.

Planiram sa suprugom i detetom od 3 godine da idem u Veneziju negde oko 15.6.

Moze li neko da mi da tacnu informaciju,koliko bi za nas troje kostala povratna karta(ako postoji mogucnost povratne) od Vinkovaca do Venecije.

Da li se placa za dete i jos neke osnovne informacije. Iz Beograda mi je skupa varjanta bus ili voz,iz Novog sada takodje. Najjeftinije resenje ce mi biti vozom iz Hrvatske.

Hvala unapred na odgovoru!!!

Pozdrav,

zanima me sledece.

Posto sam iz Srbije i Vinkovci su mi relativno blizu.

Planiram sa suprugom i detetom od 3 godine da idem u Veneziju negde oko 15.6.

Moze li neko da mi da tacnu informaciju,koliko bi za nas troje kostala povratna karta(ako postoji mogucnost povratne) od Vinkovaca do Venecije.

Da li se placa za dete i jos neke osnovne informacije. Iz Beograda mi je skupa varjanta bus ili voz,iz Novog sada takodje. Najjeftinije resenje ce mi biti vozom iz Hrvatske.

Hvala unapred na odgovoru!!!

Za dete se ne placa karta. Najbolje je da na vreme kupis smart karte za 58 eur po osobi za kartu sa lezajem.

hvala,jos nesto me zanima.

Da li se karta mora uzimati unapred i koliko? Posto mi je cena super,da znam kada da uzmem kartu? I kada ti vozovi idu i idu li redovno ?

Izvinjavam se na mnogo pitanja,ali nemam nikoga u VK da mi proveri.

Hvala jos jednom!