Jump to content

Featured Replies

Posted

:D Cao,

Mnogo mi se dopao sajt, pa da dam mali doprinos celoj prici.

Par godina sam radio u Grckoj i na Kipru i znam prilicno o tome. Uspeo sam da zaradim sasvim o.k. i da se dobro provedem.

U koliko vas nesto interesuje vezano za poslove u pomenutim zemljama, pitajte.

I, znam da vam se dopao sajt, pokrenite malo forum.

Cao 8)8)8)

• 4 weeks later...

Pozdrav, ej reci mi na koje poslove mislis, da li se moze raditi i pokriti troskove stanovanja, koliko je smestaj , tako neke stvari?

Ono, voleo bih da zivim malo tamo, da vidim kako je, pa ako mozes da me savetujes, kao destinacija, kakva je i tako!

• 4 months later...

Ja se nadam da cemo uskoro dobiti nekakve informacije o Gr.Covek se ponudio, i nestao.......

• 2 months later...

Ja josh uvek chekam te informacije o Grchkoj i kipru!  :mrgreen:

Vidi koliko mi kosa narasla!

• 1 month later...
  • 1 month later...

:D Cao,

Mnogo mi se dopao sajt, pa da dam mali doprinos celoj prici.

Par godina sam radio u Grckoj i na Kipru i znam prilicno o tome. Uspeo sam da zaradim sasvim o.k. i da se dobro provedem.

U koliko vas nesto interesuje vezano za poslove u pomenutim zemljama, pitajte.

I, znam da vam se dopao sajt, pokrenite malo forum.

Cao 8) ?8) ?8)

zvizhd zvizhd zvizhd

• 1 year later...

Ja cu vam odgovoriti, devojke mogu da rade kao konobarice uz mogucnost "ekstra zarade. Muskarci najcesce rade na plantazama pomorandzi (jesen i januar-februar-mart), mnogo tezak posao za mizerne pare uz "smestaj" u nekim pomocnim prostorijama gazdinih kuca. Iskreno, ne isplati se raditi u Grckoj!

• 2 years later...

Ja cu vam odgovoriti, devojke mogu da rade kao konobarice uz mogucnost "ekstra zarade. Muskarci najcesce rade na plantazama pomorandzi (jesen i januar-februar-mart), mnogo tezak posao za mizerne pare uz "smestaj" u nekim pomocnim prostorijama gazdinih kuca. Iskreno, ne isplati se raditi u Grckoj!

moram da kazem iz licnog iskustva da se ne bih bas slozila sa tobom

posle 4 meseca rada u sezoni u Grckoj dosla sam kuci sa 4000 evra

ajde ustedi ti te pare u Srbiji

radila sam kao turisticki predstavnik i vodic za jednu turisticku agenciju

i to su jos skromne pare moze i mnogo vise da se zaradi ako si vise placen

rad u kaficu u sezoni placa se od 40  eura dnevno pa navise

ako se radi kao konobar u restoranu (pritom moram da naglasim da je to jako naporan posao) ali moze da se zaradi i do 10 000 eura u zavisnosti koliko sati radis kolika ti je dnevnica i baksis

eto toliko za sad

nadam se da sam vam pomogla bar malo  :)

• 4 years later...

Otvaranje firme u Grckoj? Zelim da otvorim caffe bar u Solunu, pa me interesuje procedura?