Jump to content

Featured Replies

hocu ja, ozbiljno

bas trazim povoljnu varijantu kad naletoh na ovaj topic

ideje?

• Author

Meni bi najvise odgovaralo da idemo 29 decembra, vozom ili autobusom.

E sad sto se tice smestaja, bas sam ovde procitala da ima neki jeftin hotel u centru Istanbula, pa bi odavde rezervisali u najskorije vreme da nas neko ne preduhitri :-)

Jel vam se svidja ideja?  :party:

Bice super!!!

• Author

jupiiiiiiii!!!!!!!!

Provericemo kada ima i odakle autobus :-)

:party:

Mozemo se naci da se dogovorimo ovih dana, videla sam u profilu da si iz Novog Sada.

Hoce li jos neko sa nama?

Sto nas ima vise bice bolje:party: 

hmmmm

a vidish... jedna mala stvarcica...

ako zelite da se vratite kuci iz Istanbula...

kako da vam kazem...

hmmmmmmm

BUGARSKA VIZA!!!

:hihi:

mislite o tome....  zvizhd

I ja sam uzimao ovo u obzir. Nazalost, na forumu HC-a za sad nema nikakvih najava doceka u Stambolu. Mada sam cuo da se ipak sprema nesto medju clanovima. Mene muci ova bugarska viza, pa mi nekako izgleda realnije da cu zavrsiti u Skoplju.

hej drugari sta bi sa vasom trkom do Istanbula? nadam se da ce ovaj odlazak biti uspesniji!

ja Istanbul imam u planu kao jednu od narednih destinacija samo nikako da mi dodje na red  lol:: uvek nesto drugo iskrsne....

ako bude sve ok i dobijem vizu ja odoh u Amsterdam, Brisel i kojekuda tuda za novaka :dance:

ko ode u Tursku zelim mu lud provod :pivoooo:

pozz

ja napisah u planiranim putovanjima upravo ovo,.. :))

elem, nas 4 planiramo planiramo da idemo, ali zaista.. shta sa bugarskom u povratku?! moze li se doci do takvih info?? :(

Pa neka neko nazove bugarsku ambasadu ili neka proseta do nje i upita ih za konkretnu situaciju "ja cu biti u Istanbulu  kako da se vratim kuci posle 1.1.2007"

:033:

• Author

Drugari, zvala sam bugarsku ambasadu i rekli su mi da ce 1. decembra znati sta tacno treba za dobijanje vize.

Tako da cekamo 1., ali i dalje stoji da ideeemooo!!! :-)

Cao svima ja sam novi :grin:

Interesuje me put u Istanbul, koliko je potrebno pripremiti novca za put i ludi novogodisnji provod?

Pozdrav svima :grin:

preliminarni podaci - viza za bugarsku je besplatna i potrebno je samo 1 ili 2 slike i pasos i formular. uh, da li sam nesto ispustila?  :?

rekao mi klinac jedan danas, idu sa folklorom u januaru u bugarsku. e, sad, koliko vazi i za ostale...  :102:

Juče sam bio u Sofiji, i priupitao sam jednog bratka na granici na temu viza. Odgovorio mi je kratko da jo? uvek ne zna... mo?da zbog toga ?to sam navijao za Levski a ne za Barcelonu...  :102:

Cao svima ja sam novi :grin:

Interesuje me put u Istanbul, koliko je potrebno pripremiti novca za put i ludi novogodisnji provod?

Pozdrav svima :grin:

Cao novi!

Evo neke okvirne cene... bus do Istanbula 80 eura povratna, voz 50eura Balkanflexipass karta, autostopom - dzabe

Smestaj hoteli 20-30 eura, hosteli 3-4 eura, kod HC-ovaca - dzabe (a Istanbul je HC raj)

viza za Tursku 10eura

hrana u Turskoj... jeftina

alkohol nesto malo skuplji...

zurka na ulicama Istanbula - dzabe!

pa ti sad racunaj sta je najpovoljnija varijanta!

:grin:

• Author

Da li je jos neko zainteresovan da ide sa nama u Istanbul? Za sada idemo nas cetvoro, ako neko jos zeli da nam se prikljuci dobrodosao je!

Idemo oko 29. decembra, vozom, ostajemo oko nedelju dana, smestaj kod HC-ovaca ili ako nas ispale u hostelu!

Ko zeli nek se javi! :party:

Ja idem, ako bude lepo vreme ja sam vishe za stop ali i voz odgovara.

Mozda vrbujem josh nekog javlajam ako nekog navatam :gossip:

ajd pa  :pivoooo:

nek nam je sa srecom

Ja sma bio u stambolu za NG 2004.-2005. i super sam se proveo! Mozda vam se i pridruzim ako mi ostane koja para posle rima mada je to malo verovatno! Zelim svima lep provod i pozdravite mi jedan od najlepsih gradova u nama poznatom univerzumu!

Guest
This topic is now closed to further replies.