Jump to content

Featured Replies

Ja se prijavljujem za to novogodi?nje putovanje..

Ali nemoj da se isplaniram a da vi ne sredite vize pa da vas bijem sve redom... :maddd:

tek sam sad videla topik...hm...pa zanimljivo...

samo malko da razmislim i prebrojim se...pa ako me primate u skvadru  :-) :-) :-)

tek sam sad videla topik...hm...pa zanimljivo...

samo malko da razmislim i prebrojim se...pa ako me primate u skvadru? :-) :-) :-)

nema ?ta da razmi?lj? ide?.

ne ?elim da budem ispaljena u koliko ostatak ne dobije vizu a koliko sam shvatila tebi kao ni meni ne treba..

Znači idemo, ali i ako vi ne idete ja idem i ba? me briga a ti Goste ako francija čeka? mozda odete za sledecu ili neznam tamo vec koju kasnit ce mu gradski prevoz ili kontrola u prevozu i tako nesto slicno  lol::

lolol

moze...najverovatnije sam za..nas dve...

a valjda ce bugari da nam daju da se vratimo kuci... zvizhd

ko?sta?gde?

ja sam iz NSa...mogli bi se negde naci na kafi, :pivoooo:?

ohoho, odziv je sve jachi :)

kafa bila vec jedna, ali ponovimo je uskoro... sad vec treba strateski isplanirati smeshtaj u stambolu. prevaz je manje vise odluchen - VOZ

;)

ko si ti goste? :)

Svidja mi se ideja, Stambol za novaka, mada sam cuo (Kiko ispravi me ako gresim) da tamo docek nije onakav kakav smo mi zamislili... opsta je ludnica ali ne postoji nista organizovano kao u zapadnome svetu pa i kod nas, za smestaj ... Nista lakse, predlazam Murata, naseg dragog domacina, koji jest da je smesan kao crtani film ali ti da kljuc od kuce u kojoj sam zivi i u koju svi zainteresovani mogu stati sigurno...  :party:

Ja moram da se dogovorim sa lepsom polovinom pa javljam,

Samo da ne bude kao za trku pacova, jedenje krilaca  :bang:

Nero, Jelena, znamo taj osecaj...

Kad sam ja bio 2004/2005 organizovani docek na Taximu je bio otkazan jer je bilo pretnje nekih terorista ... ceo grad je bio pun policajaca naoruzanih do zuba. Zato smo mi otisli na neki manji trg ... ubi me sad ako mogu da se setim kako se zove, blizu Bosfora, i tu smo docekali NG uz lep vatromet i trbusne plesacice. Prosle godine je moj najbolji drug bio opet tamo za NG i bio je docek na Taximu sa sve DJevima i puno ljudi. Inace nocni zivotu i Istanbulu je dobar pa mozete i u neku diskoteku i sl. Istanbul je jeftin grad.

Pa koliko me memorija sluzi veceras pijem kafu sa Jovanom i Marijom, cokostanglica nam se pridruzije... ko je josh raspolozen poshaljite pm sa brojem telefona pa se cujemo... mada svi manje vishe imate moj broj!

Ili da zakazemo kod katedrale npr. u 9?

Ko je za, protiv, uzdrzani?

:grin:

ja se ne oglasih jer jos nisam sigurna da li idem. bojim se proslog rezultata za put u stambol, svi se secamo koji je bio.  :cry22:

elem, da sumiram, meni se ide jaaaaakoooo, ali radim 29. 12. a ne bih da novu docekam u vozu. mada, opet... sto da ne!  :dance:

Nista lakse, predlazam Murata, naseg dragog domacina, koji jest da je smesan kao crtani film ali ti da kljuc od kuce u kojoj sam zivi i u koju svi zainteresovani mogu stati sigurno...? :party:

e brate Murate da znash shta te cheka :banana:

Pa koliko me memorija sluzi veceras pijem kafu sa Jovanom i Marijom, cokostanglica nam se pridruzije... ko je josh raspolozen poshaljite pm sa brojem telefona pa se cujemo... mada svi manje vishe imate moj broj!

Ili da zakazemo kod katedrale npr. u 9?

Ko je za, protiv, uzdrzani?

flowers::

nadam se da cete uraditi neshto progresivno za opshte dobro i obavestiti nas o tome shto pre da i mi znamo

to znachi da nema ovoga? :pivoooo: jer onda nishta od rabote

ja dolazim u NS verovatno 14.12. pa se mozemo videti da potvrdimo neke detalje a i? :pivoooo: kad smo vec tu

nadam se da cete uraditi neshto progresivno za opshte dobro i obavestiti nas o tome shto pre da i mi znamo

to znachi da nema ovoga  :pivoooo: jer onda nishta od rabote

ja dolazim u NS verovatno 14.12. pa se mozemo videti da potvrdimo neke detalje a i  :pivoooo: kad smo vec tu

nazalost bilo je samo  :pij:pijjj:pivoooo:

:hihi:

e da... dogovorili smo se da je pokret 29.12. nekim vozom sto ide u tom pravcu...  :grin:

a sto se tice domacina... ja sutra pocinjem paljbu na HC-ovce pa ako bude nesto bice...

u krajnjem slucaju upashcemo u neki hostel i cenjkati se  :hihi:

Ma ne brinem se ja za smeshtaj, udomice nas neko sigurno, pogotovu kad nas vidi ovako sirote na gomili  ::crazy:

Ok, onda dolazim jedan vikend do BG-a, valja kupiti flexipass  8-)

p.s. desi plava ajvi, ides s nama ;)

Ljudi dajte mi brojno stanje da znam za koliko nas da trazim smestaj!

Najbolje ce biti da samo jedan od nas (dobrovoljno se prijavljujem) trazi smestaj po HC-u da ne bi svi slali mailove!

Ispravite me ako greshim ... nas 4-oro + Nina + Nera + langouste +...

problem je sto nina mozda bude imala i podrsku i sto, u slucaju da je ima, ima i smestaj. stoga, ako moze jedno mesto klizno... znacu za par dana.  :bang:

najverovatnije i ja+1...vodim svoju maserku  :party:

sve da nas masira usput...hihihi...

javljam sigurno za nekoliko dana  :-)

e, ja se prijavljujem solo za mesto kod murata, nadam se kasno uvece da krece voz, makar oko 9.  huh??? marina, moze li?

ja isto ne mogu ujutro tako da i ja idem uvece ili 30.12. ujutro. Jegulja mozemo onda zajedno..

moze, sad mi rekose da je voz rano ujutru u petak. hm, nera, mozemo mi i stopom ako se opremimo rukavicama i mapama?

ima li neko iskustva sa stopom do stambola zimi?

Guest
This topic is now closed to further replies.