Jump to content

Featured Replies

Posted

...da li je ovo najava promocija iz Beograda?

Nisam se ovome nadala  clap clap

• Author

wizz...

Beograd-Memmingen

90din karta u pravcu skoro ceo maj.

kada se nakalemi provizija za placanje karticom...povratna sa rucnim prtljagom 1200din

ukucavajte brojeve pasosa.... :comp: :comp: :comp:

Veliko hvala za info, ja kupio 9 komada, zasad :D

PS: Ne ukucava se br. pasosa odmah prilikom bukiranja, ili su mene mozda zeznuli ;)

• Author

....da dodam i ja 6 komada (za sada)....Dragance, napunicemo avion  :party:

e sad, ovo su sve kupljene karte za presedanja. Ima interesantan vikend poslednja nedelja maja....ista cena...

Nesto se mislim, da li vredi ici u Memmingen/minhen na ta 3-4 dana, tj. da li ima sta da se vidi?

Sad cu malo da prekopavam po forumu ali ajde, ako neko ima neke sveze info...

Hahaha, jos samo da su isti datumi :) Ja sam mobilisao drustvo, pa taman kad vec budem u Srbiji, da iskoristimo vreme pametno i svi coporativno skoknemo negde. Zadrzacemo se samo u Memingenu i okolini, plan jos nemamo, ali bitno da karte i dobru volju imamo. Minhen je tu, svakako, a koliko znam u tim krajevima ima i lepih zamkova koje vredi obici, Neuschwanstein, kao prvi. Nedaleko od Memingena je i tromedja Austrije, Nemacke Svajcarske, sa Bodenskim jezerom, verujem da je i tamo lepo. A ni Lihtenstajn nije daleko, a deluje egzoticno. Vise nego dovoljno zanimacija za 3 dana.

Inace, kupio 14 karata ;D

I ja ugrabih četiri komada. Hvala Vuče na pravoj informaciji. Izgleda da će maj  biti mesec Serbia Travel Cluba u Bavarskoj!

Karta u GSP Beograd 100 din u autobusu. Wizz do Nemacke 90 din, al na netu  :) Pa brze i jeftinije cu stici sa Novog Beograda do Nemacke, nego do Vozdovca preko Gazele 17-icom  :) :) :)

I onda kazu da je gradski prevoz jeftin?!?

Ne znam kome su rekli prošli put kada je pokušao bank transfer da treba da se čeka 5 dana... a moguće je da sam loše razumeo

Kupio sam sestrama karte za Minheh 19-30.04 i kostale su 150 evrica za njih dve sa 1 torbom za check in.

Sta mislite da li bi mi se isplatilo da to ponistim i kupim im po ovim cenama ili ne, koliko je ta zaj....ancija?

Sad videh,ako se ne varam otkazivanje leta je 6600 din po letu, jeam li u pravu? Ili je to ako oni otkazu let

Ako otkazes kartu vracaju ti cenu karte minus provizija i minus sve ostale taxe koje su usle u cenu tako da - verovatno se ne isplati.

• Author

Ovako bi te izaslo oko 45e (sa 1 torbom).

Razlika 105e.... ne se isplati :(

Vidim da su relativno blizu Memmingena i Legopark i Ravensburger park, pa ako neko vodi klince ...

Jel to prosla promocija, ili su sve karte pokupovane?

Ja vidim da ima samo za 365din po pravcu.

A to kad pise 365din po pravcu, osim prtljaga, jel treba jos nesto tu da se iskesira, neke takse ili tako nesto.

Nikad nisam leteo avionom, pa ne znam. :)

Kod mene su jos po 90din, skoro ceo maj i pocetak juna :) Mozda zato sto sam 4 sata iza Evrope ;D

@gosn.shajbna,

najjednostavnije receno, povratna karta BG-Memingen ce te kostati 13 evra i imas pravo na 10kg rucnog prtljaga. 180din povratna karta, ostalo je taksa za placanje karticom. Ako hoces jos prtljaga, za tamo i nazad ce te kostati 15+15 evra, torba od 32kg.

Nego, mene nervira jedna stvar. Karta je 90din, povratna 180din, ili 1,83 evra, po njihovom kursu. Pise im na sajtu da je taksa za placanje karticom 5 evra po letu, po osobi. Dakle, povratna bi trebalo da bude 1,83+10=11,83 evra. E, ali kad kliknes tip kartice visa ili mastercard, pise da je cena 13,04 evra, koliko sam i placao. U ciji dzep ide razlika 13,04-11,83=1,21 evro?? I koja je to taksa uopste??

• Author

Lopovi  :LOLLL:  lopovi    :LOLLL:

da strajkujemo...

btw, 14 karata kupljeno po 90 djunti  clap.gif' alt=':clap:'> :clap:

Izgleda da se wolfbgd z...

al i mene ti misteriozni troskovi jako nerviraju, pa makar bili i 1 evro.