Jump to content

Featured Replies

Pazario danas!  :blob:

Cena je, inače, 1280 RSD (plaćanje karticom), al' i dalje zvuči bagatelno!

Za ljubitelje fudbala, derbi Cvajte na Allianz Areni, 09.04.2011 13:00 TSV München 1860 : FC Energie Cottbus!

Biće ovo srpska invazija na Bavarsku, ne bi bilo loše da se nađemo negde na Paulaneru!  :pivoooo:

Baš pre neki sat mi padne na pamet da proverim da li ima neka Bundes ligaška utakmica :D Eto kul ideje! Ali ipak ostajem veran Borusiji Dortmund :P

Za Borusiju ces tesko kartu naci, cini mi se da oni imaju najverniju publiku, skoro ceo stadion im zakupljen sezonskim kartama.

Nego, mene nervira jedna stvar. Karta je 90din, povratna 180din, ili 1,83 evra, po njihovom kursu. Pise im na sajtu da je taksa za placanje karticom 5 evra po letu, po osobi. Dakle, povratna bi trebalo da bude 1,83+10=11,83 evra. E, ali kad kliknes tip kartice visa ili mastercard, pise da je cena 13,04 evra, koliko sam i placao. U ciji dzep ide razlika 13,04-11,83=1,21 evro?? I koja je to taksa uopste??

Ako sam te dobro shvatio, ti si odabrao placanje u eurima?

Evo kako si mogao malo da ustedis:

1.Sve povratne letove da placas u dinarima i onda ti banka obracunava kurs, a ne wizz (ni ovo nije najsrecnija varijanta, ali je bolja od wizzovog kursa)

2.Da razdvojis letove i da iz Beograda placas u rsd, a iz Nemacke u eur.

Jeste mala razlika, ali eto ako nekom znaci...

Placao sam brazilskom karticom, u dolarima, jer ovde sve obracunavaju po dolarima. Pa dok odrade 101 konverzaciju, karta ce me kostati 30 evra :) Nije da cepidlacim, samo me zanimalo koji je to extra trosak. Necu propasti za jedan evro, ali, kad bolje razmislim, za te pare se moze kupiti jos jedna aviokarta, zar ne? Ili da ne kazem 100 karti kod Ryanaira za po 1 cent  ::crazy:

E, a kako bi tek strava bilo da ne placamo te glupave takse na karticu, to bi bilo carski! Kad se setim zlatnog doba Ryanaira i placanja visa electron karticom bez takse...

Meni i Behemotu je karte prošle godine za Dortmund - Bajer Leverkuzen završila devojka sa CS-a. Za velike utakmice kao što je ova bila, štampa se još karata. Za deo među navijačima gde smo bili, kaže da je doštampano oko 500 karata. Karte smo platili po 20 evra. Stadion je bio prepun!

Pre svega toga, pisali smo direktno klubu, i čak i oni su nam ponudili karte, ali po ceni od preko 100 evra!

Na sajtu kluba su mogle takođe da se kupe karte, ali par nedelja pred utakmicu, skoro sve su otišle, a mesta su bila numerisana, i nigde nisu ostala dva mesta jedno do drugog. Tu su već bile od 30tak do 60 evra...

Šta da vam kažem - CS, podgrupa "željeni grad" i pitanje za karte :D

Pazario danas!  :blob:

Cena je, inače, 1280 RSD (plaćanje karticom), al' i dalje zvuči bagatelno!

Za ljubitelje fudbala, derbi Cvajte na Allianz Areni, 09.04.2011 13:00 TSV München 1860 : FC Energie Cottbus!

Biće ovo srpska invazija na Bavarsku, ne bi bilo loše da se nađemo negde na Paulaneru!  :pivoooo:

ako neko bude 17.4. na utakmici Bayern - Bayer Leverkusen mozemo posle iste na pivo :)

Upravo kupih kartu za 30e, letim 16. Aprila. Nemam nikakav plan, tako da sam otvoren za sugestije. Da li neko zna kakve su cene prevoza ili uslova za stopiranje od Memingena do Vaduca/Ciriha?

Kupio - 14.05. - 17.05. za 2280 dinara. 90 dinara ka tamo i 1080 nazad plus za karticu.

Mislim da bi red bio da se sad otvori jedna tema samo za Minhen i da tu imamo predloge za smestaj, prevoz, klopu. kako od aerodroma (prevashodno ovo)....

Bice Minhen (ako vec nije) srpski grad  :)

Kupio - 14.05. - 17.05. za 2280 dinara. 90 dinara ka tamo i 1080 nazad plus za karticu.

Ako vidis copor od 15 ljudi u saragama, mozes nam se obratiti, posto idemo u istom terminu ;D

U istoriji ce ostati zabelezeno da je u maju 2011. izvrsen desant na Bavarsku :pivoooo:

E pa moramo se onda upoznati i olaksati transport nekako do Minhena. Bicemo u kontaktu  :dance:

kupio i ja ali dve za 7.maj a povratak 14.pa mogli bi da imamo temu da se dogovaramo oko jeftinijeg prevoza i smestaja,kao sto vec ima predloga....

A ja u Berlinu, stvarno su dobri. Da mi nije bilo tog doručka umro bih od gladi, a još je tad kad sam prvi put bio, doručak bio uključen u cenu :D.

• 2 weeks later...

Hehe, eto idem i ja, od 10-14 maja. Ukupno 36.26E dve povratne karte. Htela i ja 14-17 ali imam neke obaveze na faksu 17. pa je to otpalo :))

hajde sada predlozi, sta pored piva  :pivoooo: raditi u Minhenu i okolini?:)

Nije sve sto je lepo u tom kraju samo Minhen! Naprotiv, ima toliko lepih mesta, jezera, planina, spa centara, idilicnih seoca...

Evo, nekoliko pojmova u juznoj Bavarskoj, pa guglajte:

Bodensko jezero (Bodensee), Weissensee, Forggensee, Alpsee, Ammersee, Stamberger see, Fussen, Hochenschwangau (Neuschwanstein castle, Hochenschwangau castle), Bad Bayersoien, Bad Kohlgrub, Oberammergau, Ettal abbey, Linderhof castle, Garmisch-Partenkirchen, Mittenwald, Zugspitze(najvisi vrh Nemacke), Bad Aibling therme, Erding therme...

• 1 month later...

Ponovo karte za Mem za 90 dindzi. Ukoliko neko resi da uzme za 21. jun - 25. jun neka se slobodno javi za dogovor oko Bajern karte, ako zeli da se prikljuci, ima mesta za jos 3 osobe :)

• 1 month later...