Jump to content

Featured Replies

Posted

Dakle...potreban ranac zapremine 25-35 litara.Po mogucstvu Mc Kinley,recimo model "Beluga"..Da ne budem previshe zahtevan,cekam ponude...

imam ranac mc kinley eldorado 30l to mi visak hocu ga prodam al koliko to vredi... ponudi cenu :D imam 2 velika al hocu jos cudesa da nabavim

• 3 weeks later...
  • Author

Pa vidi,zainteresovan sam...ali cena,to ipak moras reci ti druze.Naravno valjala bi mi slika ranca,i opis u kakvom je stanju...Tada mogu da formiram i cenu.Pozdrav

mhm dacu ga za 1750 din i 250din postarina znaci 2000 i dobijes ga kuci :) citav sveze opran nigde poderan sivo sa... cek da vidim... teget fin je... i to je to

• Author

Cena je OK....ali poucen iskustvom kupovine na nevidjeno moram ga prethodno videti,znacile bi mi slike...pusti broj mobilnog na pp pa da se dogovaramo...

ako hoces posaljem ti citijem i otvoris pred njim ako ti odgovara posaljes mi post netom.... ako bas hoces posaljem ti mms pusti na privat br

Pozdrav drugari , potreban mi je ranac 35-40 l, po mogucstvu Mc Kinley, u obzir dolaze i drugi proizvodzaci. Da li ima neko tako nesto da ponudi, proda ili pak pokloni  ;D

dosta nas sa foruma ima Mc Kinley od 38 litara. U intersportu kosta nesto manje od 5000 din. Ako si u mogucnosti najbolje je da kupis novi, stvarno se isplati!

Pre par nedelja u Nisu u intersportu ga nije bilo, mozda znas neko drugo mesto u Nisu gde moze da se nabavi, inace znam da je taj ranac odlican.

stana i ja sam iz nisa. Ja gledao pre 10tak dana i bilo ga je. Ajde idem danas da proverim pa ti javljam!