Jump to content

Featured Replies

Posted

... i trazim nekog da podelimo taxi do surčinskog aerodroma :), anyone?

A da odes do Zelenog venca i sednes na bus 72 i sa kartom za drugu zonu od 80 dinara stignes do aerodroma?

Well, 72 obicno radi posao ali ne bas u svim slucajevima  :roll:

Kad nosis rucni prtljag onda je ok ali kad nosis veliki kofer tezak 20+ kg onda je malo zajebanije.

Treba se ugurati u 53 ili 95 sa toliko kofercinom i doklackati se do Zelenjaka...

Posle za 72 nije frka, na Zelenjaku nikad nije guzva, moze se naci mesto za sedenje i smestiti kofer.

Dalje, problem su kasni dolasci ili rani polasci.

Npr ovaj let za Luton je u 5:30 a prvi 72 sa Zelenjaka je u 4:40.  zvizhd

Uh, ne mogu da verujem da ne postoji nocni do aerodroma! Mnogo smo, bre, neozbiljni! Kada je prtljag u pitanju, nikad ne nosim kofercine, sto manje to bolje!

Covek leti za Luton u 18h, dakle, bus 72 odgovara. Posto ocigledno hoce da ustedi, verujem da mu nece tesko pasti malo cimanja sa koferom, ako ga i ima uopste.

• Author

Hvala vam na odgovoru i korisnim informacijama.  pijjj

imam koferčinu za check-in, a mali kofer na vučenje kao ručni prtljag, tako da ne verujem da mi je 72 najbolje rešenje, iako sam ga razmatrao. Gledao sam i Wizzov shuttle, ali uopšte nisam uspeo da nađem informaciju o ceni... znači 7eur? Da, to je dosta jefinije od taxija, taxi bi me koštao 1200din u jednom smeru.

Imam još sutra da se premišljam između Gsp-a i Wizzovog shuttla... brine me samo što sam već odradio web check-in, i ne znam da li još imam fore da dodajem usluge...

Evo ti jedan nacin da malo pristedis, a da se ne cimas mnogo. Ne znam da li si iz BGa ili odakle vec, ali svakako, kad vec dodjes u BG, pozovi neki taksi, pa nek te odbaci negde do neke stanice 72ojke, ne mora nuzno Zeleni Venac, moze negde na Novom Beogradu. Platis taksi 200-300 din, izadjes na stanici 72ojke, sacekas bus i udjes. Nije sad to bas ne znam kakvo cimanje, samo da uneses kofere u bus i posle na aerodromu izneses. Verovatno je da ce ti neko i pomoci.

Vidim sutra u 18 letis :)

hm, kakva se sutra gungula najavljuje u gradu zbog poseta odredjenih persona nasoj domovini....mozda nije losa ideja da krenes malo ranije...ili mnogo ranije. Iskustvo mi kaze da ovi nasi saobracajci nemaju obzira a ni logika im nije jaca strana. Zatvore sve pa ti placi.

Znaci, 72ka oko 14 sa zelenjaka. Kupis tamo one pice i zu-zu da imas da grickas do Surcina ako se oduzi put  :eat: