Jump to content

Featured Replies

Posted

Registrujete se na donjem linku i ulazite u bubanj za 100 x 2 besplatne karte koje Qatar airways daruje povodom otvaranja stote destinacije do koje lete.

LINK

Molim registrujte se preko ovog linka jer time istovremeno sem svojih povecavate i moje sanse za nagradu   :-[  :spot:

Srecno   :)

edit: ispravljen link

Samo na zalost link nije dobar jer imas dva put http:// tako da od mene ne dobijas poen  :P

Registrujete se na donjem linku i ulazite u bubanj za 100 x 2 besplatne karte koje Qatar airways daruje povodom otvaranja stote destinacije do koje lete.

LINK

Molim registrujte se preko ovog linka jer time istovremeno sem svojih povecavate i moje sanse za nagradu  :-[  :spot:

Srecno  :)

Hvala na info, bukirao sam mesto u avionu odma' pored tebe :)

Da li ovde misle da platimo taksu na nagradu u drzavi iz koje smo ili takse vezane za let?

I, mada vidim da mahom sve linije pokrivaju svojim avionima....da li ovo znaci da ako letim sa nekim partnerima doplacujem kartu za taj deo puta?

TAXES: Winners are solely responsible for reporting and paying any and all applicable taxes. Winners must provide the Sponsor with valid identification and a valid taxpayer identification number before a prize will be awarded.

CONDITIONS ON PRIZES: The Prize covers air travel only on Qatar Airways network; travel on partner air carriers and code share partners is not permitted. Winner must pay for all other travel expenses.

Nazalost vec sam se registrovao, tako da ne mogu da ti poboljsam sanse, ali u svakom slucaju srecno....