Jump to content

Featured Replies

Posted

Pokušao sam da on-line platim karte preko aerosvit-ovog web sajta i naišao na sledeći problem.

Prilikom unosa brojeva sa kreditne kartice traži se da uneste broj vašeg mobilnog telefona. Onda vam oni pošalju neki sms kod koji dalje uneste u formu. Pokušao sam da unesem nekoliko brojeva na različite načine i uvek mi izbaci poruku o grešci "Invalid mobile phone number". Kontaktirao sam i on-line podršku, koja mi je rekla da takav broj (valjda su mislili na format broja) nemaju u sistemu.

Jel neko uspeo da unese bilo koji srpski broj i da mu prođe formular?

Ne znam sta da kazem, nemam iskustva sa Aerosvitom, ali znaju da cimaju i kod drugih kompanija kod tog broja telefona. Recimo, kod wizza, prvo odaberes zemlju iz menija, pored koje stoji kod (381 za Srbiju), a onda u polju ispod upisujes broj. Ja krenuo, 064XXXXXXX, kaze ne valja. Onda sam stavio samo 64XXXXXX, i to je ok. Verujem da si vec skoro sve probao, jedino sto mi pada na pamet je da koristis 00 umesto +, da vidis da li mozda prvo imas negde zemlju da odaberes, pa da ti samo trazi deo broja, kao kod wizzaira.

U sustini, glupost da zbog broja telefona cimaju toliko, jer ga nikad i ne koriste. Ako i iskrsne nesto, uvek obavestavaju mejlom.

Meni je primio madzarski broj. Ako si iz Beograda, jednostavno idi kod njih i kupi kartu po istoj ceni kao i preko neta.

Savetujem ti da ne rezervises direktno sa njihovog sajta nego preko agenta. Ja obicno koristim http://www.travelpartner.com/, a imas i http://www.opodo.com/ i gomilu drugih. Dva su razloga: 1) cena je cesto niza nego na sajtu kompanije, 2) u slucaju pomeranja/otkazivanja leta, sto je kod Aerosvita cest slucaj, bolje da imas posla sa agentom nego sa tom krajnje neprofesionalnom kompanijom.

• Author

Hvala svima, konacno sam kupio karte. 26 jul Istanbul-Kiev-Bangkok-Kijev-Istanbul, sa povratkom 25. avgusta za 570 evra.

Inace kupio sam ih direktno kod Aerosvita u njihovoj agenciji u Nikole Spasica 3. Sad treba isplanirati kako do Istanbula... :P

Mogao/možes si iz BUD 26.07 za BKK, povratak 25.08. BKK-BUD za  736USD iliti 520,46eura?

A do peste i nazad za 26Evrova. :LOLLL:

• Author

Nisam, zato sto su mi trebale tri karte....probaj da rezervises tri  ;)

A i hteo sam da idem preko Istanbula jer nisam ranije bio.

U svakom slucaju video sam da si mi napisao za te karte, hvala na cimu  :pivoooo: