Jump to content

Featured Replies

Posted

na wikipediji sam nasao sledece podatke:

Albanian Airlines Tirana [begins June] - nema jos u sistemu za rezervaciju

Azerbaijan Airlines Baku [begins winter 2011] - nema jos u sistemu za rezervaciju

Croatia Airlines Dubrovnik [begins 20 June] (od 120eu povratna karta)

Eagles Airlines Forlì [begins 4 May] - nema jos u sistemu za rezervaciju

Jat Airways              Seasonal: Girona [begins 23 April] - nema jos u sistemu za rezervaciju

Spanair                    Seasonal: Palma de Mallorca [begins 23 June]  - nema jos u sistemu za rezervaciju

Sky Work Airlines Bern [begins 1 November] (od 118eu povratna karta)

Ryan International Airlines    Chicago-O'Hare, Toronto-Pearson [both begin June 3]

nije bas dzabe ali mozda nekome posluzi ;)

Za AZAL (Az Airlines) ja mislim da će teško se ostvariti, čak iako se ostvari to je planirana kao kružna linija Baku - Beograd - Cirih,

Albanian Airlines - Ilir Meta je najavljivao da bi trebalo da se otvori ruta, al uzmite u obzir da je Alb airlines poprilično mala kompanija i da ih je Belle Air pokosio što se tiče broja putnika sa Rinasa.

Spanair za Palma De Mallorcu, kao i JAT za Gironu mislim da će biti čarter letovi, iako su iz Jat-a najavili da će to biti sezonska linija, već su ubacili npr liniju za Dubrovnik u sistem za rez, dok Gironu nisu, a na isti dan su najavljene destinacije...

Al Inšalah, pa možda i bude nešto :)

na wikipediji sam nasao sledece podatke:

Albanian Airlines Tirana [begins June] - nema jos u sistemu za rezervaciju

Azerbaijan Airlines Baku [begins winter 2011] - nema jos u sistemu za rezervaciju

Croatia Airlines Dubrovnik [begins 20 June] (od 120eu povratna karta)

Eagles Airlines Forlì [begins 4 May] - nema jos u sistemu za rezervaciju

Jat Airways              Seasonal: Girona [begins 23 April] - nema jos u sistemu za rezervaciju

Spanair                    Seasonal: Palma de Mallorca [begins 23 June]  - nema jos u sistemu za rezervaciju

Sky Work Airlines Bern [begins 1 November] (od 118eu povratna karta)

Ryan International Airlines    Chicago-O'Hare, Toronto-Pearson [both begin June 3]

nije bas dzabe ali mozda nekome posluzi ;)

Praguc, a i ostali, ne nasedajte na ove provokacije! On je jedan mucki provokator ;D

Pozzz, jel neko leteo s Sky work-om... kakva su Vam iskustva?

Jel nama za Svajcarsku vise ne traba viza ili bese kao za Uk?

Sto se viza tice sve informacije imas na sajtu, u odjeljku vize, ubuduce koristi tu opciju....  :)

Od 19.12.2009. državljanima Srbije nije potrebna viza za ulazak u Švajcarsku.

Bezvizni režim odnosi se isključivo na biometrijske pasoše Republike Srbije! Nosioci plavih SRJ pasoša, pre ulaska u Švajcarsku, moraju pribaviti odgovarajuću vizu u DKP-u Švajcarske!

Hvala... pocela sam s pitanjem vezano za sky work pa mi je ovo proletelo...vise sam usput pitala za to jer nisam bila sigurna, sad vidim da ima i tema posebna za vize, ja inace samo ovu jeftini letovi koristim...  :-[

Tirana i Baku deluju kao čista egzotika, ako udare neke razumne cene... ja sam ZA!  :stop:

Ja u tirani bio....ne bih ponovo. Za Baku se slazem....extra destinacija.

Kako sada stoje stvari, Jat ce ceo kontigent za Barcelonu da proda agencijama. Zvao sam ih 2 puta da pitam kada ce pustiti u prodaju i po kojoj ceni al me "lade"... Zato kod jedne poznate Tur.ag. vec moze da se uzme aranzman za Barsu sa ,zamislite, letom u vrema kada je jat najavio.

Hvala... pocela sam s pitanjem vezano za sky work pa mi je ovo proletelo...vise sam usput pitala za to jer nisam bila sigurna, sad vidim da ima i tema posebna za vize, ja inace samo ovu jeftini letovi koristim...  :-[

Postom nisam htio da kazem bilo sta lose  :-[

Olaksavas i sama sebi pretragu, tj. ne moras da cekas nekoga da odgovori  ;)

Nikakav posebno ali me nista ne vuce da ponovo odem. Da se razumemo, ja se ni u Milano, Solun, Bratislavu, Sofiju...ne bih ponovo vracao ako me put ne nanese.

Receno je iskljucivo u kontekstu da mi se nista posebno nije svidelo i da mislim da ako ponovo odem...necu imati nesto vise da pogledam, posetim....od prvog puta.

Mada, retki su gradovi u koje bih se ponovo vratio kada ima toliko zabacenih mesta na planeti gde nisam bio.

Neki od tih retkih : Lisabon, Sevilla, Cirih, Kairo, Istambul, La Valeta, Reggio Calabria, Bern....Luxembourg...

E sad...naravno da bi pre otisao da vidim Bangkok, Vankuver, Sidnej, Peking, Ulan Bator, Tokio....

...samo cekam da Wizz okrene na tu stranu...

• Author

Kako sada stoje stvari, Jat ce ceo kontigent za Barcelonu da proda agencijama. Zvao sam ih 2 puta da pitam kada ce pustiti u prodaju i po kojoj ceni al me "lade"... Zato kod jedne poznate Tur.ag. vec moze da se uzme aranzman za Barsu sa ,zamislite, letom u vrema kada je jat najavio.

ubacili su u sistem Gironu - tricavih 20.629din sa jednim letom nedeljno :)

A kada ce poleti iz beograda qatar airways, etihad, air arabi, emirates, air asaia. Ovo sto sad leti iz beograda meni bas i ne odgovara jer sam obisao sve po Evropi sto me je interesovalo

ubacili su u sistem Gironu - tricavih 20.629din sa jednim letom nedeljno :)

Ja bogme kad sam gledao za jun/jul videh da je 3 nedeljno...

U maju jedan, u junu 2 a od sredine juna krece 3 leta s tim sto je valjda cetvrtkom dva leta...jedan za drugim. U 17.30 i 18.20. Mozda je bilo bolje da su ubacili jos jedan dan umesto dupliranja u jednom danu ....ali imaju neki rezon sigurno....