Jump to content

Featured Replies

Kako se na kraju uopste dodje od aerodroma do Vukovara ili Osijeka i gde je bolje hvatati bus za NS? Pretpostavljam u Vukovaru...

da li ima onih nekih buseva koji voze od grada do aerodroma ili mora taksijem i koliko taksi kosta...?

Kako se na kraju uopste dodje od aerodroma do Vukovara ili Osijeka i gde je bolje hvatati bus za NS? Pretpostavljam u Vukovaru...

da li ima onih nekih buseva koji voze od grada do aerodroma ili mora taksijem i koliko taksi kosta...?

Mi smo na aerodrom u Osijek stigli ujutru oko 10 i iako je vratima pisalo da autobus dolazi 20min po sletanju aviona (jer je aerodrom mali) mi ga nismo našli i svi pristuni su nam rekli da idu (kombi) taksijem koji košta 4e do Osijeka i stoji ispred aerodroma. Pošto nam je to bilo mnogo odlučili smo da sačekamo i posle nam je prišao jedan bosanac taksista koji se slučajno zadesio tu i koji je nas troje povezao za 10e prvo do Vukovara, a onda kada sam videla da je karta oko 13e autobusom do Bg, zamolim čoveka, a beše mu usput da nas odbaci do Vinkovaca na voz koji košta duplo manje.

Ako mu je taksi skup da ide sam do tamo, bolje onda odmah da uzme do Osijeka, jer ljudi se vrlo brzo raziđu i bojim se da je posle toga teško naći prevoz do sledećeg leta. Bar je meni tako izgledalo.