Jump to content

Featured Replies

Ovde mozes pogledati sve sto se tice vozova u Nemackoj, izmedju ostalog i da li je voz koji trazis direktan ili ne.  http://www.bahn.com/i/view/GBR/en/index.shtml Sto se tice pitanja hoces li stici na vreme na voz, mislim da ne bi trebalo da imas problema, em sto je aerodrom u Memingenu mali em sto se lako i brzo stize do zeleznicke stanice.

Vozovi idu,a ja ti mogu sutra izlistati red voznje busom Memmingen-Munchen Hauptbahnhof..Bayern ticket vazi,u celoj Bavarskoj,ukljucujuci i Salzburg.

Hvala ti puno, ako ti nije tesko, napisi mi i kad ima taj bus i da li Bavaria ticket vazi za taj autobus ili samo vazi za vozove, posto bi najverovatnije nas 5oro putovalo za Minhen, pa nam se definitivno isplati ta grupna karta....

To sam saznao da karta vazi za celu Bavarsku i Salzburg (koji planiramo takodje da obidjemo), al sam cuo da ne vazi za sve vozove,pa sam zato pitao da li taj vozic u 22:09 je regionalni/lokalni ili neki brzi.... :)

Sutra sam u Minhenu pa mogu da izvadim spisak buseva,mozda  i meni nekad zatreba..Bayern Ticket ne vazi za taj bus,to je sigurno..Videcu i koliko je cena karte svakako..

Da li mi se isplati da idem do Salcburga iz Minhena,tamo sam samo 3 dana?

I da li moze nekako da se prosvercujem u tom vozu iz centra meningena do minhena... :D

Obavezno idi do Salcburga, grad nije veliki a ima toliko toga da se vidi. Ukoliko budes koristio Bavaria ticket, moci ces sa njom i do Salcburga.  ;)

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Jedno pitanje: da li stizemo na vrijeme da se checkin-ujemo ako rezervisemo karte preko Allgaeu Airport Express-a. Let Memingen-Beograd je u 21:15h, a ovim bus shuttle-om stizemo na aerodrom u 19:50h.

Postavila sam isto pitanje covjeku iz te kompanije i rekao je da se ne brinem, da su oni uskladjeni upravo sa letovima Wizz-a i Ryan-a. Hvala! :D

• 5 months later...

Pozdrav svima. Hteo sam da vas pitam da li je neko od vas imao iskustva sa kupovinom karata online za meceve Bajerna? Planiram da idem u julu za Minhen,pa sam video da se krajem jula odrzava neki audi kup,a posto karte nisu skupe uzeo bi ih online. E sada izgleda da oni salju karte putem DHl-a na kucnu adresu,pa se pitam da mi ta karta ne izadje mnogo vise nego sto sam ocekivao? Da li imate neki predlog i sugestiju?

• 4 weeks later...

Pozdrav svim forumasima, i hvala na korisnim informacijama koje delite sa nama putnicima-pocetnicima  ;D

Devojka i ja idemo ove godine u Minhen preko Memingema, 27. jula oko 13h bismo trebali da budemo na aerodromu. Zanima me, ima li jos neko da ide u tom terminu, da bismo zajedno uzeli Bavaria ticket?

Zanima me jos, koliko je komplikovano naci stanicu sa koje krece bus iz Memingema, treba li neki prevoz od aerodroma do stanice da uzimamo?

Postovani,

Informacije su od velike koristi,interesuu je me dali Bavarija karta moze da se uzme na nedelju dana i dali znate kolko je

Hvala Unapred

Bayern-Ticket važi samo jedan dan, bude 22 Evra za 1 osobu, doplata 4 evra za svaku sledeću osobu, do 5 ljudi. Postoji i noćna verzija karte koja važi od 18h do 6 ujutru sledećeg dana.

Razne kombinacije sa dugoročnim kartama postoje u gradskim prevozima svih većih gradova, ali na međugradskom nivou ne.

(zapravo sećam se da je mogla da se kupi nedeljna karta za jednu određenu rutu, i mislim da se isplatila tek od četvrte vožnje tamo i nazad; znači praktično je od koristi samo ljudima koji rade u drugom gradu i putuju svaki dan)

Dva momka lete Wizzom 03. avgusta do Memingena,  na svoj volonterski kam u alpima clap . Ako još nek leti istim avionom i ide u Minhen, i raspoložen je da podelimo troškove za Bajern kartu, neka se javi na pp radi dogovora. :yok:

Pozdrav svim forumasima, i hvala na korisnim informacijama koje delite sa nama putnicima-pocetnicima  ;D

Devojka i ja idemo ove godine u Minhen preko Memingema, 27. jula oko 13h bismo trebali da budemo na aerodromu. Zanima me, ima li jos neko da ide u tom terminu, da bismo zajedno uzeli Bavaria ticket?

Zanima me jos, koliko je komplikovano naci stanicu sa koje krece bus iz Memingema, treba li neki prevoz od aerodroma do stanice da uzimamo?

Moj kum koji je inače iz Memingena, putuje baš taj dan iz BG kući, pa mogu vas spojiti da se izorganizujete za prevoz do bus stanice. Inače, stanicu (bus i željezničku) je lako naći, mali je to grad... Javite se na pp.

• 2 weeks later...

Da li postoji mogucnost da stignem u Memingenu sa leta koji navodno slece u 12:25 na prevoz za Minhen koji je u 12:45, ili da cekam naredni u 14:25?

Inace putujem 17.8.

Putovaces iz Memmingena do Minhena malo duze..cak i taj u 14-25h je pod znakom pitanja