Jump to content

Šta ste u horoskopu? 50 members have voted

1. 1. Šta ste u horoskopu?

• Ovan
      8
    • Bik
      2
    • Blizanci
      7
    • Rak
      7
    • Lav
      3
    • Devica
      2
    • Vaga
      3
    • Škorpija
      3
    • Strelac
      3
    • Jarac
      3
    • Vodolija
      2
    • Ribe
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

Čitao sam negde da najviše vole da putuju, maštaju i imaju avanture osobe sa znakom STRELAC.

Ajde da vidimo kojih ima ovde najviše na forumu.

Za početak, ja jesam Strelac  :)

123 Let the voting begin!  123

Ja nisam znak, ja sam čovek! :P

Šalim se, ne verujem u horoskop. Mislim da je nemoguće imati 12 obrazaca za sve osobe na svetu, a da ima ima i podznakova. To mu onda izadje 12X12... još uvek malo. ;D A i mislim da su sva naučna ispitivanja do sad dokazala da horskopskiu znak nema nikakve veze sa ljudskim osobinama, niti se može preko toga saznati budućnost.

Izvinte ako sam ispao hejter.  ;D

Ja nisam znak, ja sam čovek!

Izvinte ako sam ispao hejter

Ti, bre, Nikola ispade provokator ...  :) ... co'ek je pitao ko je sta u horoskopu a ne da li verujes ili ne ...  ;D ...

I ja licno ne verujem u horoskop i ostala  :potty: , ali kada stavis prst na celo i razmislis kako su Maje, Inke i neke druge pra civilizacije bile napredne i baratale nekim pojmovima a sve to zahvaljujuci zvezdama, moras priznati da je 12x12 sasvim dovoljno a ne, malo ...  ;) ...

Ja nisam znak, ja sam čovek!

Izvinte ako sam ispao hejter

Ti, bre, Nikola ispade provokator ...  :) ... co'ek je pitao ko je sta u horoskopu a ne da li verujes ili ne ...  ;D ...

I ja licno ne verujem u horoskop i ostala  :potty: , ali kada stavis prst na celo i razmislis kako su Maje, Inke i neke druge pra civilizacije bile napredne i baratale nekim pojmovima a sve to zahvaljujuci zvezdama, moras priznati da je 12x12 sasvim dovoljno a ne, malo ...  ;) ...

Pa sad da li su zbog horoskoba bili napredni to je sad vrlo teško reći. Ja se oslanjam na naučna ispitivanja i trenutno njima verujem, jedino ako se 20.12.2012. ne desi neka katastrofa!  ;D

Mi,rakovi,se drzimo dobro na ovom glasanju,so far :)

Ha,jos nema ni jedan bik,niti jedne device :)