Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima!

Tražim žrtvu za auto-stop do Istanbula oko Uskrsa. Možemo se dogovoriti za konkretan datum, ali definitivno moram biti tamo najkasnije do 25.-26. aprila. Ako neko ide u tom pravcu, mogli bismo da stopiramo zajedno :)

:stop:

А ја вероватно 26. возим вероватно бар до Ниша :)

• Author

Ja bih isao, ali ja mogu da krenem tek 26tog?

Uf, to mi nikako ne odgovara, jer sam u frci sa vremenom, pokušavam nekako da ukombinujem praznike i + da sama sebi dodam par slobodnih dana, kako ne bih odsustvovala sa fakulteta jako dugo  :)

No, možda bismo mogli da se dogovorimo da se zajedno vratimo? (poželjno društvo i za povratak)  :o

Ja iz Istanbula cu za Damask najverovatnije, ili Bukurest, ali mozemo se nadjemo i popijemo po neki raki :)

• Author

Naravno, raki uvek  :)

Hajde ljudi, zar niko neće u Istanbul, zašto ste takvi  :yok:

Evo ja hoću. I idem  ;).  Ali, mogu da krenem samo u četvrtak, 21. aprila. Ne znam da li ti to odgovara, odnosno da li ti je previše rano. Mislio sam da krenem oko 7, pola osam ujutro iz Beograda. Pre četvrtka ne mogu, a pošto moram da se u Istanbulu nacrtam najkasnije do petka (nekih ranih večernjih sati), onda mi je četvrtak jedina opcija. Da li ti to odgovara? 

• 2 weeks later...
  • Author

Pozdrav iz Istanbula! :) Direkt vožnja sa srpsko-bugarske granice B-)

Kasno sam videla tvoj post,ali svakako mi je to bilo jako rano da krenem :( kad planiraš nazad? Možda bismo mogli zajedno?

• Author

Sada trazim drustvo za povratak  :yok:

Vracam se u petak ili subotu najkasnije.

• 2 years later...