Jump to content

Featured Replies

Posted

Planiram da odradim jedan umetnicki projekat, kroz koji bih pokusao da skrenem paznju na trgovinu ljudima...Rad bi bio izlozen na godisnjoj zavrsnoj izlozbi FLU u Beogradu...E, fora je sto bih ja koristio tetrapake od jogurta...Pa mi treba pomoc da ih skupim sto vise...U pitanju je Imlekov jogurt "Moja kravica" od 1l, roze pakovanje...Pa bih vas zamolio ukoliko neko konzumira ovaj jogurt da mi sacuva prazne tetrapake (ali nespljostene)...Svaki sakupljen tetrapak mi je dragocen, pa se nadam da cete imati razumevanja,i da vam to sto koristim tetrapak u projektu nece biti smesno, jer mi umetnici smo malkic "uvrnuti"...:-)Mogao bih da preuzmem materijal iz Beogradaa i Novog SAda, a ako je neko sa strane raspolozen da pomogne, svaki dogovor je moguc...:-)P.S.Ovo mi je bas hitno...

A na izlozbu su svi pozvani...

Unapred hvala...

Ukoliko u projektu ne parodiraš jogurt, obrati se Imleku...

Ja bih ti skupljao, ali pijem neki drugi :)

• Author

Ukoliko u projektu ne parodiraš jogurt, obrati se Imleku...

Ja bih ti skupljao, ali pijem neki drugi :)

To i ima u planu,planirao sam da im sutra pustim mail...

Ali ne znam kakav ce biti odgovor,pa moram da pokusam svuda...

Ma sigurna sam da ce ti izaci u susret, mozda je najbolje da ih pozoves u ponedeljak. Kada je izlozba?

• Author

Ma sigurna sam da ce ti izaci u susret, mozda je najbolje da ih pozoves u ponedeljak. Kada je izlozba?

Sredinom juna...

Njabolje je zvati ih. Ali čuvaj se nadrkanih sekretarica! One su ti kao spam filter i vrlo su nemilosrdne.  ::crazy:

Ako pošalješ samo mejl, verovatno će te iskulirati.

Moj savet ti je da napišeš na papir prvo šta ćeš reći sekretarici, da ne traje više od 30 sekundi a da bude uverljivo. Predstaviš se, student umetničke akademije, bla bla... Treba da deluje kao nešto bitno, objasniš o kojoj se izložbi radi, kako je to mnogo posećena i bitna izložba, učestvuju bitni umetnici i tako to. I na kraju tražiš marketing menadžera. Nisam siguran da treba sekretarici da kažeš da ti trebaju tetrapakovi jer će joj delovati sumnjivo, a opet možda pomisli da tražiš pare... objasni joj da ti treba usluga a ne pare. Ako dobiješ marketing menadžera onda se njemu ponovo predstaviš i objasniš za izložbu i da ti trebaju tetrapakovi.

Mislim da ti ne mogu dati prazna pakovanja, jer kontam da se ceo tera pak formira tek kad se napuni jogurtom. Ako je tako onda traži pune flaše i možda im bude delovalo još zanimljivije ako predložiš neku javnu degustaciju pa da ti ostanu flaše, to će im biti još zanimljivije.  ;D 

Ja sam baš daleko otišao.  ;D

Javi šta si uradio.  ;)

jaoooo,napisala sam moj predlog,al sada videh da se ne radi o jogurtu iz casice,nego o onome od 1 litra...

Javi sta je bilo sa ovim iz imleka,slazem se da su najgora prepreka sekretarice,meni svaki put dodje da im pocne pricati na nekom stranom jeziku i trazim tog sto mi treba ;),jer se vecina njih plasi stranaca a i eng ili neki drugi jezik im nije jaca strana  :P . Medjutim,kada prdjes tu prepreku,ceka te taj isti nemilosrdni covek...tako da je najvaznije spremiti pricu!!! U gl javi sta je bilo,pa ako treba svi cemo  alarmirati ljude koje znamo,mozda neko pije bas taj jogurt i nece mu biti probllem skupiti flase!!! :D

ja se stvarno izvinjavam zbog lose upotrebe zareza, tj zbog ne koriscenja "spejsa" al sam pisuci poruke i cetujuci totalno izgubila tu naviku, posebno jer kada pisem poruke uvek mi nedostaje par slova, pa brisem sve sto se moze... :(

Ako ti nista od toga ne upali, idemo direktno na direktora marketinga  ;D

Ako se odlucis da preimenujes sve u C supe, to mogu da ti obezbedim za 2,5 minuta, Imlek moze da potraje par dana dok povezem sve kockice

;D

• 1 month later...
  • Author

Skupio sam tetrapake,uz pomoc svojih prijatelja,i izlozba se postavlja za koji dan...Zao mi je sto samo sto od 4000 ljudi ovde nisam dobio ni jedan jedini tetrapak,a bio sam bas u velikom problemu  (ko proba da skupi 50 tetrapaka za mesec dana znace o cemu pricam)...Ali nikog ne osusjujem,i necu dozvoliti sebi da mi to umanji simpatije prema ovom sajtu...Izlozba se otvara 11 juna u Beogradu,i bice otvorena nedelju dana na tri lokacije,u Rajicevoj, Bulevaru Vojvode putnika,i u Mila Milunovica...Svi ste pozvani,jer zaista ima puno sadrzaja...

al sam pisuci poruke i cetujuci totalno izgubila tu naviku...

Ccc,sta internet (chat) ucini od coveka...

Nego,samo jedno pitanje "umetnik89".

Prosle nedelje sam bio u BG-u (sreda) i video sam nesto sto me je bas zacudilo.Vidim,ide neko od kontejnera do kontejnera (potez Dom Sindikata-Dom Omladine-Radio BG,u po' bela dana,tj. popodneva) i trazi,da ne kazem ceprka nesto po njima.Nije to nista posebno cudno,nego mi je cudno bilo to sto je to bila neka devojka i to rekao bih mlada,zgodna i dobro/fino obucena devojka (kacket na glavi,konjski rep,utegnuta majca,neki sorcic,bele patike,plus ranac na ledjima,plus kvarcovana),dakle ni nalik onim klosarima koji obicno prevrcu po kontejneru (to mi je najvise i privuklo paznju).Reko sta ova to radi,bog te j... :o

Sad kad sam tek video ovu temu mi je onako proletelo kroz glavu - da nije i ona ucestvovala u tvom ovom projektu (trazila tetrapakove)?

Ne znam kakvo bi drugo logicno objasnjenje mogao da nadjem za to sto sam onda video...

Prosle nedelje sam bio u BG-u (sreda) i video sam nesto sto me je bas zacudilo.Vidim,ide neko od kontejnera do kontejnera (potez Dom Sindikata-Dom Omladine-Radio BG,u po' bela dana,tj. popodneva) i trazi,da ne kazem ceprka nesto po njima.Nije to nista posebno cudno,nego mi je cudno bilo to sto je to bila neka devojka i to rekao bih mlada,zgodna i dobro/fino obucena devojka (kacket na glavi,konjski rep,utegnuta majca,neki sorcic,bele patike,plus ranac na ledjima,plus kvarcovana),dakle ni nalik onim klosarima koji obicno prevrcu po kontejneru (to mi je najvise i privuklo paznju).Reko sta ova to radi,bog te j... :o

Sad kad sam tek video ovu temu mi je onako proletelo kroz glavu - da nije i ona ucestvovala u tvom ovom projektu (trazila tetrapakove)?

Ne znam kakvo bi drugo logicno objasnjenje mogao da nadjem za to sto sam onda video...

• Author

al sam pisuci poruke i cetujuci totalno izgubila tu naviku...

Ccc,sta internet (chat) ucini od coveka...

Pravicu se da nisam video...