Jump to content

Featured Replies

Nisam :( a kakve su cene ni necu svracati, ne isplati mi se da dajem 300 evra da odem na par dana u Costa Blancu... ove godine su znatno vece od prosle, prosle godine se moglo naci i povoljnije, ove nisi mogao ni u junu za avg. da uzmes ispod 200 e cini mi se... bas sam besna... a ove godine i ona varijanta iz Tem za Mil pa odatle za Val ne pije vodu jer je i za Mil iz Tem ove godine mnooogo vece... uzas... :x

Pa ja sam imao za ukupno 23e, Temisvar-Milano i Milano-Valensija i za povratak Valensija-Milano 12e+voz do Venecije 13e+voz do Tovarnika 29e !

Sa oko 40e za automobil od Novog Sada do Temisvara i Tovarnika do Novog Sada, ispalo je ukupno nesto manje od 200e tj 100e po osobi ;) !

Probaj Beograd-Memingen Wizz-om, Memmingen-Valnecia Ryanair; lete istog dana. Povratak Alicante-Brisel Ryanair pa onda Brisel-Beograd Wizz; takodje lete istog dana.

Pa ja sam imao za ukupno 23e, Temisvar-Milano i Milano-Valensija i za povratak Valensija-Milano 12e+voz do Venecije 13e+voz do Tovarnika 29e !

Sa oko 40e za automobil od Novog Sada do Temisvara i Tovarnika do Novog Sada, ispalo je ukupno nesto manje od 200e tj 100e po osobi ;) !

U kom si to mesecu isao kad ti je to bila cena karte???

Probaj Beograd-Memingen Wizz-om, Memmingen-Valnecia Ryanair; lete istog dana. Povratak Alicante-Brisel Ryanair pa onda Brisel-Beograd Wizz; takodje lete istog dana.

Hvala, i to sam trazila ali su otprilike iste cene

:x

Ceo jul sam ja bio tamo...

Polazak iz Temisvara 29.06., povratak iz Valensije 27.07. ;)

Mislim cak da ima i na forumu, kada sam tacno kupovao karte.

Da li je leteo neko u julu/avgustu za Madrid wizz-om iz okoline i po kojim cenama? I da li je neko rentirao auto (Hertz) ili neka druga kompanija?

Postoji varijanta da se ide Wizz-om do Brisela, pa potom Ryanair-om do Madrida. Letovi se uklapaju, ne menja se aerodrom, samo treba uzeti karte na vreme.

Ja sam bas kupio karte za navedenu relaciju Beograd-Brisel-Madrid povratnu varijantu i iznelo me je Beograd-Brisel 2400 dinara=24 evra i Brisel-Madrid 36 evra sa nadoknadom za karticu. Znaci povratni let za kraj Oktobra Beograd via Brisel Madrid ukupno 60 evra!  :dance:

Superiska! Ja cu Spaniju ostaviti za januar, a sad nisam mogla da odolim - uzeh karte za Istanbul, i to zadnje dve po promotivnoj ceni za datume koje mi odgovaraju.

• 2 years later...

Vidim da postoji tema Beograd - Madrid pa cu se samo nadovezati istim pitanjem...

Koja je najjeftinija varijanta do Madrida u drugoj polovini maja ili kako iskombinovati letove?

Hvala svima...

:)