Jump to content

Featured Replies

Posted

Dragi gledaoci, nešto što ste oduvek priželjkivali! Na zahvtev gledaoca, snimili smo ultra, mega, kul, do jaja, rijaliti šou Autostoper!

Pratite nas svake nedelje na Pinku!

http://www.facebook.com/pages/Autostoperi-TV-Pink-zvanicna-stranica/197151943654023

U igri učestvuje dva takmičara koji trebaju da pređu 100km „stopom” kako bi stigli na neko kulturno, istorijsko ili po nečemu drugom interesantno mesto u Srbiji, što predstavlja ciljnu tačku. Oni nemaju prava nikome ništa da plate, a pre takmičenja im se oduzimaju svi komunikacioni uređaji, pre svega mobini telefon, te nemaju pravo nikoga da pozovu u pomoć. Usput, takmičari imaju zadatak koji im dodatno zagorčava igru. Pobednika na cilju dočekuje lokalno stanovništvu na čelu sa predstavnikom... (read more)

Schedule

premijera nedelja 18h repriza sreda 14h

Starring

Andrej Maricic,Ena Popov

Directed By

Top Manifest,Darko Popovic

Ја Ену Поповић могу да гледам сатима, шта год да ради...

Ја Ену Поповић могу да гледам сатима, шта год да ради...

Samo da ne prica? :)

Bas sam pre pola sata pricao o sledecem:

Kako to da se autostop non stop koristi u reklamama, na fazon, stoperi su bas kul, otvoreni i srecni, slobodni, zive punim plucima (npr. najnovija Telenor reklama "Bilo gde"), a u stvarnosti svi misle da su stoperi neki teski manijaci koji stopiraju samo da bi ubili/silovali/opljackali? Bar sam ja cuo takvo razmisljanje milion puta od raznih ljudi.

Naravno, nisam dosao do nikakvog zakljucka :)

Пређем цирка 4-6000 км сваки месец, и највећи број стопера су пијанци или Роми не баш чистог изгледа који не изгледају баш као згодно друштво за вожњу.... такви најчешће љутито машу рукама и псују те да станеш...

Где су ти фини стопери? :)

А то на рекламама... то су амерички стопери :)

• Author

Ne, ne razumete! Stopiranje će sad postati fensi! Obučeš ćirkon roza majcu, izbledele farke, staviš one plastične cvidže i ideš da stopiraš. Znaš ono, ne ideš u kafić, nego malo da iskuliraš na stopu.

Kako će to uticati na ,,prave`` stopere? Hoćemo li sad da se prozovemo ,,tru stoperima`` a ove ostale da nazivamo pozerima? Ili šta više, da postanemo hipsteri i kažemo ,,Ja sam stopirao dok to nije postalo mejn strim...``.

Hoće li sada stop mesta postati prepravljena fenserima iliti pozer stoperima?!

• 5 weeks later...

Ljudi, gledao sam ono s*anje od emisije i ne da bi ih tukao nego...  :cry22: Da je neko onako obucen...  :bang: Mislim da ljudi staju samo zbog toga sto vide kamermana, a ostalo je sve sit teski :D

Kao i sve ostalo u pokojnoj srbiji (ukljucujuci i sve tv emisije, gro kvizova sa navodno slucajnim izborom itd)...i to je unapred dogovoreno.

Upravo sam se vratio sa stopiranja po Evropi. Tacnije manji deo...Drugar i ja smo prosli Budimpesta-Gyor- Bratislava- Bec - Grac - Maribor - Slatina - Osijek - Novi Sad - Zrenjanin

I kad sam cuo za ovu glupost na TV pinku, doslo mi je da se ispovracam. Iskreno. :)

Stopirajući po Evropi zadnje 2 nedelje, pričajući sa ljudima koji su me povezli i gomilom drugih, formiram stav da stopiranje postaje sve, kako bih rekao, manje zastupljeno. Razlog - ljudi imaju kola, sve više njih, dalje svi se kao plaše itd. Cenim da su davno prošli ti zlatni dani autostopa. Možda je to preuranjeno jer sam van sezone na putu pa nisam video za svo vreme više od 3 stopera (a prešao preko 6000km), ali eto, tako mi se čini...

A Pink - njih ne treba komentarisati.

Tales, gde si sve bio i ko te najvise kupio ?

Tales, gde si sve bio i ko te najvise kupio ?

Misliš uopšte u životu dosada ili samo na ovom putu?

• Author

Meni bi bilo najdraže kada bi svi stopirali, i kada bi to bilo opšte prihvaćeno. Jer tada bi svi mogli stopirati i svi bi stajali svakome, i bili još prisniji ljudi i bolji.  :)

Gledao sam na tvu davno još da u nekom delu afrike stopiranje je totalno normalno i jako rasprostranjeno. Toliko se razvilo da svaki grad ima određeni pokret rupom, tako da recimo ako hoćeš u grad A držiš dignut mali prst, ako hoćeš u grad B držiš tri prsta... Ne sećam za koju su zemlju pričali.

Tri prsta je, valjda, za Srbiju? :)

ne verujem da su ti afrikanci čuli za srbiju  ;D

Ali zato za Jugoslaviju, nesvrstane, tito, zastava oružje...ajme kakvi brendovi  clap.gif' alt=':clap:'>

Bem te Tales, sad bre, sad, sta me briga kad ko te kupio kad si bio po Iranu :D

Bem te Tales, sad bre, sad, sta me briga kad ko te kupio kad si bio po Iranu :D

Stopirao po 6-7 zemalja, preko 7k kilometara, raznorazne ljude... Siguran sam da ne želiš spisak! :)