Jump to content

Featured Replies

Posted

Tradicionalni "Fruškogorski maraton" održaće se u subotu i nedelju, 07. i 08. maja 2011. godine. Pretpostavljam da mnogi od vas to znaju i da su već utefterili datum u kalendar, kao i svake godine :)

Ko sve planira da ide, i na koju trasu? Možda bismo mogli da napravimo neko mini okupljanje :)

I ja cu na mali, malo zbog toga sto sam jos izlomljena, a malo vise da bih najzad upoznala Kiku :D A i devojku mu, naravno ;)

Prosle godine sam bio na istoku, ove godine idem na zapad.. srednji zapadni dakle :)

kod mene se situacija vec menja. Izgleda da cete morati na planinarenje da dodjete da bi upoznali moju devojku a ja ... ja bih trebao da se pojavim i na maratonu!

A do planinarenja vise neces imati devojku... jeli bwe, ko je ta, sta je, odakle je... full report posto ja ne mogu da dodjem da je upoznam. Posalji report i na Nininu adresu

Izvinjavam se za offtopic.

Ja cu ove godine da pesacim po nekim ovdasnjim planinama... zao mi sto sam daleko... Jovan ce za mene da odradi mali maraton

;D

Pretpostavljam da će ta devojka, u čije postojanje niko ne sumnja, odustati i od planinarenja u zadnji čas :P

Evo i mene,

Da se prijavim za mali u ime Marine. posto sad mogu samo na zapad da putujem, zbog zlokobnog izraelskog pecata, idem na istok dusu da odmorim.

Чудне су ми те Кикине девојке. Високе су два метра, имају бркове, маљаве груди и дубоким гласом се представљају као "Бошко"...  shtrumpf

Чи је упознао и оборила му је руку  ;D

Evo i mene,

Da se prijavim za mali u ime Marine. posto sad mogu samo na zapad da putujem, zbog zlokobnog izraelskog pecata, idem na istok dusu da odmorim.

nista mi sada nije jasno, kako da se prijavis za mali, zar nisu samo srednji istocni ili zapadni?

I mali maratoni su istocni i zapadni..  Pravili su neke izmene ove godine, sada ima i juzni maraton, srednji i veliki + neki mali za pocetnike od 20 kilometara, i neki od 10..  + uuuultra ultra maraton od 112 km cini mi se :)

Ja ću krenuti na neki mali, pa mooožda produžiti na neki srednji.

Za sada nas je troje na malom, verujem da ce nas  biti jos, kao i da se neki koji se prijavljuju nece i pojaviti, kao i uvek. U svakom slucaju ja sam za druzenje.

Ja dovodim moju devojku ... vreme je da je upoznate i da je stavimo na test! he he! Idemo na mali!

Ja sam mislila da sam test izdržljivosti već prošla.

:kamp:

U potpisu  gent

pa kod mene jesi ... ali Bjutijeve zajebancije, Spavacevo hrkanje, Maticeve pijanke, Chivitlijevo postojanje ... to treba izdrzati! he he!

I ja cu na mali, malo zbog toga sto sam jos izlomljena, a malo vise da bih najzad upoznala Kiku :D A i devojku mu, naravno ;)

Ja ću na mali, ako budem uspela u petak uveče da krenem za NS.

Nadam se da ću upoznati sve vas, slušala sam puno o vama, a sada imam još jedan razlog više- da upoznam i Maju.

:pivoooo:

Pretpostavljam da će ta devojka, u čije postojanje niko ne sumnja, odustati i od planinarenja u zadnji čas :P

Da znaš da sam htela da odustanem, pošto bih u NS stigla par sati pred maraton, ali sad ne mogu nikako.

Moram da stanem iza svog čoveka.

:angel:

Чудне су ми те Кикине девојке. Високе су два метра, имају бркове, маљаве груди и дубоким гласом се представљају као "Бошко"...  shtrumpf

zvizhd

Dobar onaj "Dudarim blog"...