Jump to content

Featured Replies

pa kod mene jesi ... ali Bjutijeve zajebancije, Spavacevo hrkanje, Maticeve pijanke, Chivitlijevo postojanje ... to treba izdrzati! he he!

Djevojko, ove godine imas srece, ne prolazis Marinino skeniranje

:evil:

Ako neko želi ove godine na maraton mali zapad-zapad neka mi se javi, imamo organizovan prevoz u 9 časova sa Paragova do manastira Jazak gde je start i povratak sa Brankovca gde je cilj maratona oko 20 časova do Paragova. Šaljite poruku na mejl : [email protected]

Još uvek nisam sigurna hoću li uspeti da se iskombinujem za maraton. Ako idem, idem na mali... verujem da srednji nije još uvek opcija  :-[

Da li ima neko ko planira da ide u subotu ujutru iz Bg-a?

Ja i neko moje drustvo cemo u subotu iz BGa, jutarnjim vozom koji ide oko pola 4 ili 4, nisam siguran

Uh, al' biste da uranite! Ajde, javljam se da se pridruzim ako uspem da se organizujem!  :mah:

Долазим на маратон ако ме дотле прође повреда тетиве. Ако не прође, помислите на мене када изгубите снагу и добићете снаге за још 30км приде. ;D

Uh, al' biste da uranite! Ajde, javljam se da se pridruzim ako uspem da se organizujem!  :mah:

Веруј ми, не бисмо да не морамо :) Али то је колико знам последњи воз ка Новом Саду, са којим се сигурно стиже на почетак маратона ;)

Hajde da se nadjemo pre pocetka maratona , ako je neko zainteresovan, npr ispred lokomotive kod zeleznicke stanice u 8 sati. Maraton inace pocinje na Popovici u 9, a autobusi za Popovicu idu od Z. stanice. Da se ne trazimo tamo u onoj guzvi, a i ja nemam s' kim da idem pa mi glupo sam da tabanam . :)

Ja ne videh nikog od trevelersa na maratonu, jeste živi? Posebno me interesuje šta je ove godine uradio Acketa :)

Jel pada kisa u okolini Novog Sada? Ako je odgovor potvrdan, bice veselo svim ucesnicima. Kisa, blato i voznja bajsa...Nista gore. :death:

Jel pada kisa u okolini Novog Sada? Ako je odgovor potvrdan, bice veselo svim ucesnicima. Kisa, blato i voznja bajsa...Nista gore. :death:

Na zalost, vreme je upravo takvo, najgore moguce i jos nevidjeno hladno.

Meni je bilo veselo.

Well, ne idem više bajkom, bar dok ne nabudžim nogu još upola koliko je imam  teg

Išao sam sa dva drugara sa kojima inače vozim bajk.

U početku smo se jedva probili kroz gužvu. Bajk ima najveću prednost na ravnom i na nizbrdicama koje nisu prestrme, a i to se skoro skroz anuliralo zbog pešaka na stazi. Pošto u prvih 5-6 tačaka ima 3 gadna uspona i 2 i po krvava spusta, nismo ni napravili veliku prednost. Onda tek što smo izašli sa uspona kod Grgetega, naletesmo na gužvu maratonaca pripravnika sa 17km, al' smo mogli da idemo putem. Do tad su mi se saputnici jako smorili, a sva trojica smo se izmorili preko mere.Vozili smo još malo pa odustali negde na pola i prešli oko 60km... bili smo u gradu pre 4.

E sad, da sam mogao da vozim sve uspone, a ne da guram bajk, bila bi druga priča. Razmišljao sam da li da nastavim, pošto još dugo ne bi bilo strmijih uspona (do čota), ali odlučio sam da mi je dosta. Za isti pređeni put, potrošio sam duplo više energije nego kad sam išao peške.

Neki od bajkera koji su krenuli negde u isto vreme su na usponu na kom smo mi jedva disali razgovarali opušteno, što znači da treba još puno kilometara da nabijem u noge pre nego što ponovo pokušam ovako nešto :)

Pošteno sam se razočarao, ali me dve sitnice raduju. Jedna je da neću baciti 1200 dinara na participaciju za MTB Fruškogorski maraton, te se tamo blamirati (ista trasa kao i planinarski), a druga da sam izbegao nedelju u Fruškoj Gori, i kišu i hladnoću koja bi me uhvatila da sam krenuo peške na maraton koji sam hteo.

Eto, ove godinje, nja...

:mrgreen:

Ačanski i ja smo neočekivano završili srednji zapadni maraton. Stigli smo na cilj 39. i 40. :)

Krenuli smo na mali, ali smo posle 14km, kod manastira Jazak, u roku od dva minuta popili po dva ušećerena čaja (u razmeri dve trećine čaja, jedna trećina šećera) i pojeli po jabuku i bonžitu. Tako nabijeni šećerom "racionalno" smo procenili svoje kapacitete i otišli na srednji.... Srećom, preživeli smo. :)

Ја сам ишао на средњи западни, и стигао до пред крај, тј. до Бранковца. Пошто смо ишли са ортакињом која пре тога никада није прешла у једном дану више од 10 км, ишли смо доста доста споро, тако да су људи сутрадан мислили да идемо на ултра плус маратон, заједно са њима хахах.. када смо стигли на Бранковац, толико је пљуштала киша, да смо сконтали да нема теорије да са том брзином којом смо ишли, стигнемо на време пре затварања маратона, па смо одустали на том 46ом километру, нажалост. Било је лепо, боља организација него прошле године, али што смо се смрзли у току ноћи на Летенци и на Андревљу, то никоме не бих пожелео  ;D

Ни ја никога из клуба путника нисам видео, мада сам требао да се нађем са пар људи, али гужва на почетку је била таква да то није било могуће