Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav,intersuje me da  li je neko isao za Hrvatsku posle poslednjih dogadjaja u vezi sa generalima?

za 10-ak dana idem u Sloveniju pa sam hteo preko Hrvatske i cuo na nekoliko mesta da nije pametno sa tablicama iz Srbije,mada ne verujem ali ajde da pitam...

Hvala,pozdrav

Pa ako ides samo autoputem i ne skreces nigde ne vidim razloga da bi imao nekih problema.

A opet to su prvomajski praznici, i brdo nasih ljudi ce ici u Bosnu, Hrvatsku, Sloveniju tako da ce nasih tablica biti na svakom cosku.

• Author

pa slazem se sa tobom,moje misljenje je isto...ipak je to tranzit...al da cujem mozdra je neko isao skoro tamo.

kao kazu da cak malo vise drndaju i na granici...ko ce verovati pricama

Ne znam za skorije vreme, nisam isao, ali i ja idem za Bosnu za prvomajske praznike, preko Hrvatske.

A sto se tice drndanja na granicama, iz svog iskustva znam da su me uvek cimali vise na nasoj strani nego na Hrvatskoj. Opet njima pocinje turisticka sezona i uvek paze da zbog stranih gostiju sve bude ok.

Isli prosli vikend za Veneciju, doduse preko agencije,ali bez problema...nisu ni na carini zadrzavali,brzo prosli...(doduse ,presuda valjda bila dan kasnije?). Mislim da mozes slobodno!

nisam isao u poslednje vreme mada sam isao par puta na dane kad padaju neki njihovi braniteljski blagdani.

vise-manje prosao sam celu teritoriju i nigde nisam imao problema osim manjih provokacija po vukojebinama zadarskog zaledja.

na auto-putu definitivno neces imati problema mada bih preporucio izbegavanje malih mesta jer tamo vlada duboka zatucanost uzrokovana decenijskim ispiranjem mozga i jednoumljem. tako da sam prilicno ubedjen da bi sada u trenutku opste histerije mogao upasti u nevolje...

• Author

da,isao sam i ja nekoliko puta i nisam imao problema,ni na granici ni u putu...iskreno ne verujem ni sad da ce biti,jer generalno se samo prolazi pored nekih mesta...

idem tuda pa cu vam javiti kako sam prosao :mah:

Ја бих за ауто увек страховао у Хрватској, а посебно ових дана па га никако не бих паркирао тамо и остављао без надзора. За мене, тј. моје тело не бих страховао. ;D Тешко да ће те провоцирати једна особа уколико је сама а посебно уколико је вас више у колима јер може да јој се деси  :maddd::ll: Кукавице увек насрћу кад су бројније. smartass

Ja prelazio granicu HRV-SLO pre neke 2 nedelje, bas tog dana kad su osudili njihove generale. Hrvatski sluzbenici su me izuli iz gaca, valjda mislili da imam drogu/nesto ?! Bio sam i ceo dan u Zagrebu i prolazio pored demonstranata. Medjutim, bio sam sa prijateljima Hrvatima tako da je bilo ok.

• 2 weeks later...
  • Author

hello svima,

samo da vam kazem da put kroz HR je prosao bezikakvih problema,tako da price o tome da zbog sudjenja generalima mi iz srbije imamo problema nisu tacne!!!

pozdrav... :mah:

Ja živim u Zagrebu i sram me je zbog ovih par događaja :cry22:

Mislim da nije problem za tranzit i za proći gradom, ko hoće neka sparkiras u centru ima puno garaža i sve su OK!

ako nekoga nešto zanima neka pita!