Jump to content

Featured Replies

ja isao pre desetak dana sa porodicom za pariz iz temisvara i nisam imao apsolutno nikakvih problema.otisao sam do aerodroma kolima sa prijateljem dosli smo sat ipo ranije.seli popili kafu.predali ortljag  kasnije presli pasosku kontrolu malo rigoroznu ali u granicama sem izuvanja obuce sve je ok. let nije kasnio.rucni prtljag niko nije merio niti gledao.ja sam isao sa troje dece i sve je proslo extra.

Jes bezvezno pitanje, ali da ne zna neko da li bi ta akcija za Wizz Xclusive mogla da se ponovi??? :-[

• 2 weeks later...

Auuu svaka im cast za rodjendanski popust... Juce su Temisvar - Milano bile 3x jeftinije nego danas, pa kad se stavi taj popust nA OVE 3X vece cene nego juce ispadne extra kako su nam ucinili... bas sam razocarana

Jeste, to je klasična njihova fora, pogotovo za destinacije na kojima imaju dobru popunjenost. Naglo podignu cene par dana pre nego što objave popust. Ja sam najbolje cene kod njih nalazila kada nije u toku nikakva akcija. Što je najgore - može da se desi i da iste karte za 10 dana budu jeftinije nego danas, kad je kao akcija  :D

Pa negde sam i pomislila da se to moze desiti, kao malo ranije dignu pa ih tad kao spuste, ali kad sam dan ranije bas namerno pogledala da vidim od cega jos bolje sutradan da ocekujem a ono sutradan Happy b-day to us, dajte jos vise, taman kao rodjendanski poklon Wizz0u  zvizhd