Jump to content

Featured Replies

Posted

Zanima me da li i dalje postoji voz na relaciji Beograd-Solun, koja je cena u kuset kolima ako je neko skoro putovao, i kako ste isli dalje iz Soluna, tj. da li u blizini ima autobuska stanica za prevoz dalje? Htela bih da putujem sama sa 2 male dece pa mi je jako bitno da u najblizem krugu uhvatim vezu za dalje. Hvala svima unapred :)

• Author

Da to sam i ja videla, ali sam mislila da neko ima informaciju vise ;) Hvala svakako na trudu :)

• 4 weeks later...

Ej gledam sad na turskim zeljeznicama i imaju redovne linije iz Istanbula za Grcku.

Sad ne znam da li su Grci ukinuli medjunarodne vozove samo za Srbiju ili sta..?

Nadam se da je ona druga stvar a to je da su opet proradili.. :blob:

Ej gledam sad na turskim zeljeznicama i imaju redovne linije iz Istanbula za Grcku.

Sad ne znam da li su Grci ukinuli medjunarodne vozove samo za Srbiju ili sta..?

Nadam se da je ona druga stvar a to je da su opet proradili.. :blob:

Ne znam gde si gledao, ali na sajtu turskih železnica http://www.tcdd.gov.tr/tcdding/avrupa_ing.htm lepo piše:

(02/13/2011 (INCLUSIVE) FROM THE DATE OF DOSTLUK/FILIA EXPRESS TRAINS WILL BE CANCELED UNTIL FURTHER NOTICE)

a Dostluk/Filia expres je voz koji ide na relaciji Solun - Istanbul. Nisu proradili i ne rade niti sa jednom državom.

Dakle marija83,moraces da se snalazis kako znas i umes :)

Vozom do kraja Makedonije,pa dalje taksijem/busom do Soluna.

• 1 month later...

Постоји ли редовна аутобуска линија Ђевђелија - Солун? Какве су шансе за аутостоп у Ђевђелији?