Jump to content

Featured Replies

Posted

Drugari,

Danas u 19h u Art klinici (Grckoskolska 5), bice izlozba fotografija "Protest 96/97".

To je moja prva samostalna izlozba fotografija pa vas pozivam da svojim prisustvom uvelicate ovaj dogadjaj.

Micowiny (znan i kao Nenad Seguljev)

Cestitam :) , rado bih dosao da mi nije malko dalje a i sad je frka oko ispita :)

nego mali savet, daj neki dan ranije obavestenje :) da znaju ljudi da planirau a ne samo tras  :) ... nek ti je sa srecom

poz

• Author

Zahvaljujem se svima koji su se pojavili na izlozbi.

Izlozba ce biti postavljena do 10. decembra.

Predpostavljao sam da je mozda cuveni profesor Acketa otac naseg drugara. Profesor Acketa, koga mozemo vodeti na nekoliko fotografija je jedini profesor Novosadskog Univerziteta koji je sve vreme protetsa bio uz studente.

Izlozba "Protest 96/97" je podsecanje na jedan dogadjaj koji je obelezio to vreme i posvecen je svim onim ljudima koji su tada bili uz nas ali vise nisu sa nama.

evo utisaka sa izlozbe u par rechi i par slika...

atmosfera sa nenadovih fotografija je stvarno evocirala uspomene iz revolucionarne proslosti... ja sam doduse u to vreme isao u gimnaziju ali se secam kada sam sa povorkom studenata marsirao do Dnevnika i gadjao ga jajima... to su bili dani...

na samoj izlozbi atmosfera je bila odlicna, art klinika je odlicno mesto, jedina zamerka je osvetljenje, ali s obzirom na sadrzaj, bilo je odgovarajuce. za neku drugu izlozbu bio bi potreban osvetljeniji prostor.

propustili smo konferenciju za stamu, ali predpostavljam da je micovini imao sta da kaze ;)

slika 1. chlanovi kluba putnika (s leva na desno: blueGirl, chokostanglica, autor Micowiny, i ally)

dscf2313ob1.th.jpg

slika 2. josh chlanova kluba putnika (Micowiny i franzee), fotografije su iza...

dscf2320hd4.th.jpg

slika 3. odusevio sam se fotografijom u sredini, skroz desno, visoki chovek je pokojni profesor Acketa, ackettin otac i moj profesor geometrije. Micowiny ga je pomenuo. bio je jedini profesor koje je isao sa studentima u portestne setnje do Beograda i nazad. fotografija je odlicna.

dscf2316jk7.th.jpg

slika 4. i 5. delic atmosfere...

dscf2310rf1.th.jpg  dscf2311tc6.th.jpg

Fala za fotkice Franzee.

Da, izlozba je odlicna, definitivno je morate videti a sam prostor me je odusevio... iako nisam bila upucena u koju svrhu su studenti imali te proteste (u to vreme sam bila mlada i luda i nisam gledala vesti na TV-u) slikice su me odushevile.

obavezno prosetajte ...

:grin:

Predpostavljao sam da je mozda cuveni profesor Acketa otac naseg drugara. Profesor Acketa, koga mozemo vodeti na nekoliko fotografija je jedini profesor Novosadskog Univerziteta koji je sve vreme protetsa bio uz studente.

Ristekpa za kralja!