Jump to content

Featured Replies

Posted

Zainteresovana sam da ove godine letujem u Bugarskoj u Nesebaru. Zanima, pre svega, kojim prevozom ici do tamo ( busom ili vozom) ? Ima li uopste prevoz busom, osim preko agencija u sklopu aranzmana? Kako se krecu cene privatnog smestaja? Ne bih isla preko agencije vec u sopstenoj reziji, mislim da je to povoljnije.

Mi smo proslo leto isli u Suncev Breg kolima. Nisam siguran da mnogo jeftinije mozes da prodjes nego preko agencija jer stvarno imaju niske cene za privatni smestaj. Sto se hotela tice, svakako je pametnije sam rezervisati i zbog veceg izbora i zbog boljih cena.

Ukoliko imas volje i vremena, put je najpovoljniji vozom uz nasiroko opisane kombinacije do granice, od granice do Sofije i posle ka moru...

Nas je autom put izasao 110e plin i putarine/vinjete.

Sa obzirom da agencije za prevoz traze od 50-70e po osobi, auto se isplati za minimum 2 osobe.

Autobus Sofija-Suncev Breg-Sofija je 46lev-a ili 23e. Za 25 mozes da se dovuces do sofije i nazad. To ti je 50tak.

Ja sam isao 3 puta, sva 3 puta vozom. Uvek smo isli vecernjim vozom Beograd-Sofija, pa smo onda blejali u Sofiji preko dana i uzimali vecernji voz Sofija-Burgas, kako bi bili u Nesebru ujutru. U Burgasu bi ispred zeleznicke stanicen navatali bus za Nesebar.

• Author

Hvala!  :) Pretpostavila sam da je najbolja varijanta autom, ali pod uslovom da nije zastava ili jugo  ;), tako da mi to "otpada". Znaci, vozom do Sofije i busom do Suncevog brega 50ak eura. Onda je mozda najbolje busom preko agencije, bez cimanja oko presedanja i cekanja.