Jump to content

Featured Replies

Posted

jamajka-thumb.jpgMuzika trešti na sve strane, ljudi pevaju i igraju u po bela dana, rastamani sede, ili češće - leže, na trotoaru, i puše gandžu. Osim prodavaca i taksista, retko da neko nešto radi, mada, kada bolje razmislim, i tamo gde ja živim takođe retko ko radi...

Autor: Stanimir Perišić (behemot)

Pročitajte ceo tekst

hehe, taman sam hteo da iskomentarisem za onu u zutoj majici, al me chivitli prestigao :) jedino sto ja vidim da si stavio glavu u torbu, bilo bi da je naisao njen muz :)

ova dvojica su kao neke vodje navijaca? deluje kao da vicu: 'pra-vda za Be-he-mo-ta :)

Ma ajte molim vas. :)

Kleveta.

Nisam ja kriv sto gde god da krenes u Ocho Riosu prelepe Jamajcanke iskacu sa svih strana. :)

Nema potrebe da se slažem sa prethodnim komentatorima :ll:

Super si predstavio atmosferu, baš deluje kompletno kad se ubaci i video.

Hoće biti još pisanija sa Jamajke?

Реално... одличан путопис.. мене интересује то око јамајчанки па бих волео бољи извештај, иако се не ложим на црнкиње.  ;D

Sve je rekao u rečenici: "Prolazile su pored mene kao pored Turskog groblja.. Ali zato su..." :D

Super kul lajk  :spot:

"Ako ovako nastaviš, vidim da će ti članovi foruma donirati za video kameru...  "

Prvo je Beauty na redu. :)

Ne verujem da ce biti jos necega na temu Jamajke. Ne znam sta bih vise napisao. Eventualno da je bilo tu dosta izlezavanja na plazi.

A za tebe bjuti cu da uvezem par crnkinja, ali mora da zavrsis sam oko carine i pdv-a. :)

Hvala na komentarima drugari.

::arabia:

@Бехемот Јави на време да ослободим места  ;D

Nisam, nazalost. Hteo sam da odem do Kingstona, ali su mi rekli da je poprilicno nebezbedan za belce. Obicno ne veujem u te price, ali ipak nisam otisao.

Rado bih otisao u neko seoce da zivim sa rastamanima par nedelja. Meditacija. Dza. :)

No, nije bilo vremena za to.

On 5/10/2011 at 5:56 PM, beauty said:

@Бехемот Јави на време да ослободим места  ;D

:)

• 7 months later...

Crnci i belci imaju isti broj misica,svaki covek ima istu muskulaturu....

• 2 years later...

Ya Man, na Jamajci je sve kao i uvek.

Pije se Red Stripe, vari buksna, kanadski turisti se mazu sokom od aloje jer su izgoreli na suncu, hahahaha- Kanadjani...

Dobro ostrvo. Pozdravi. Mir i ljubav.