Jump to content

Featured Replies

Posted

Zelim da idem u Sevilju i Kordobu. Nisam uspela da pronadjem let koji mi odgovara. Da li postoji mogucnost putovanja vozom iz Beograda ili gradova u okruzenju, makar do Madrida. Ukoliko neko poseduje takvu informaciju, molim vas , pisite!!!

Iskreno, mislim da je putovanje vozom za Španiju veća dara nego mara.. Ja bih pokušao da ukombinujem Beograd Brisel (ili Ajndhoven) wizzair-om, a onda ryanair-om za Sevilju. Ili jednostavno spanair iz beograda za Sevilju preko Barselone, možda malo skuplja varijanta, ali najkomfornija. :)

Sevilja me je prijatno iznenadila. Prelepa je, odusevices se. Obisao sam i Kadiz, sredinom juna kupanje u zalivu je sasvim normalno. Dok kada smo izasli na Atlantik, u Portugalu, osetili smo ledenu vodu od koje te trnci prozimaju.

Mislim da je najjeftinije Ryanair iz Memingena do Malage. Bus ili voz od Malage do Sevilje ne bi trebalo da bude neki problem. Do Memingena Wizz-om iz Beograda, podrazumeva se.

Mozda Wizzairom iz Temisvara da odes to Venecije, a onda posle Ryanairom do Sevilje.

Mozda Wizzairom iz Temisvara da odes to Venecije, a onda posle Ryanairom do Sevilje.

Ako zeli da prodje jeftino ovo nikako nije opcija...  nono Tem-Val je uvek za leto neisplativa varijanta, bolje presesti u Milanu pa ryan-om za Valensiju... neuporedivo jeftinije  ;)

• 2 weeks later...

ne znam da li si nasla ali sad sam video da istim danima lete i da se vremena poklapaju, wizz do memingena pa ryan do valencije. za jul mozes da nadjes ok cene. za 5.7. je oko 50e u pravcu(25+25)

• 1 month later...

Koji datumi su u pitanju? I koliko komada prtljaga? Evo nekih ruta samo sa rucnim prtljagom

Npr 1. septembar

Budimpesta - Eindhoven -Sevilla za  60 e

kompanije su Wizzair + Ryanair, tim redom

30 septembar

Sevila - Milan - Stocholm - Belgrade 81 e

prva dva su Ryanair, treci je Wizz Air